IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa II, Show me your food !
Cleo
post Feb 24 2009, 12:37 AM
Post #811

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nu-s astea ca n-au nici piciorus nici capac fin si nespart dar macar sint comestibile

sotul meu cand m-a vazut ca iar fac (ca facui si dupa linkul de la tine alea au sfarsit in gunoi) zice ''iar face chestii de-alea negre?'' (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am tot incercat cu cacao si nu ies. Mahmura inca n-am fost desi in Cuba am baut niste cockteiluri dupa care am avut o senzatie foarte ciudata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 24 2009, 03:56 AM
Post #812

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Tiramisu
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/1tava.jpg)

(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/1ateral.jpg)
miine portia

+Quote Post
kalua
post Feb 24 2009, 10:10 AM
Post #813

Musafir

De-abia astept sectiunea!

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 24 2009, 10:31 AM
Post #814

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si mie imi place piperul aproape in orice. La noi se gasesc niste rasnite (cred ca de unica folosinta, da' e destul de mare recipientul) umplute cu boabe de piper amestecat sau de fiecare culoare. Cica piperul rosu e afrodisiac.
Oauuuuuuuu tiramisu tre' sa fac si eu unul, ca prea mi-ati facut pofta. Ultima oara am luat mascarpone, am uitat sa iau piscoturi si apoi am facut cu mascarpone crema aia de la Rigo de am pus-o peste negrese, ca mi se facuse pofta de negrese. Ma enerveaza ca aici nu se gaseste frisca lichida.
Ooooooooooooolllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaaa cum arata macaroanele alea, sunt de nota 1000 la aspect.
Eu am o problema cu aluaturile pe baza de bezea din cauza unui exces de prin liceu asa ca nu prestez, da' pt. impresia artistica sunt the best.

This post has been edited by Master of Norules: Feb 24 2009, 10:33 AM

+Quote Post
dr_wise
post Feb 24 2009, 10:55 AM
Post #815

Musafir

'Neata!
Di, bag seama, avem acelasi model de vas de Jena. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Astept sa vad si sectiunea ta cum arata.
Cleolica, macarons alea arata de vis! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Deja simt adieri de arome imbietoare!

+Quote Post
Diana.
post Feb 24 2009, 11:07 AM
Post #816

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am halit nitel de dimineata si arata bine. Trag poza diseara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
.. am multe vase de Jena. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi place cum arata mincarea in ele, ca-s frumoase. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Light Blue
post Feb 24 2009, 12:03 PM
Post #817

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Sunteti prea exigente cu voi insiva. Mie imi plac de mor aceste macarons. Si aspectul lor. Cleo, te rog, ori imi dai mie tot ce ai facut, ori da-ne reteta. Si ganache-ul este cum il face Kalua?
De fapt tot ce prezentati este nemaipomenit. Felicitari, fetelor!
Nu am experienta vinurilor, dar mi-ati trezit pofta cu Lacrima lui Ovidiu. Poftesc la un vin dulce si neaparat sampanizat. Cunoasteti vreunul?

+Quote Post
dr_wise
post Feb 24 2009, 03:10 PM
Post #818

Musafir

Cum sa nu, Light!
Cumpara un vin spumant de Bucium, dar varianta mai dulce. E ceva de vis! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
bulina
post Feb 24 2009, 03:41 PM
Post #819

Musafir

Muscat Otonel de Bucium dupa cum bine zise doftoricela.

+Quote Post
Cleo
post Feb 24 2009, 04:19 PM
Post #820

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

girlies macaroanele mele arata ele bine insa nici pe departe ca originalul, de bune insa sint excelente, o sa scriu reteta mai incolo
ganache-ul e frisca si ciocolata nu stiu care-i retetea de la kalua, oricum se potrivesc foarte bine, si sint mai bune dupa cateva ore sau a 2-a zi, ai mei le mancau ca pe cirese (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

la muscal Otonel viu si io cu paharul

si apropo ca n-aveam tema pt martie vad ca Tiramisu s-a insinuat in sugestii si of course doftoreasa e de vina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:40 PM