![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu-s astea ca n-au nici piciorus nici capac fin si nespart dar macar sint comestibile
sotul meu cand m-a vazut ca iar fac (ca facui si dupa linkul de la tine alea au sfarsit in gunoi) zice ''iar face chestii de-alea negre?'' (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am tot incercat cu cacao si nu ies. Mahmura inca n-am fost desi in Cuba am baut niste cockteiluri dupa care am avut o senzatie foarte ciudata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tiramisu
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/1tava.jpg) (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/1ateral.jpg) miine portia |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept sectiunea!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si mie imi place piperul aproape in orice. La noi se gasesc niste rasnite (cred ca de unica folosinta, da' e destul de mare recipientul) umplute cu boabe de piper amestecat sau de fiecare culoare. Cica piperul rosu e afrodisiac.
Oauuuuuuuu tiramisu tre' sa fac si eu unul, ca prea mi-ati facut pofta. Ultima oara am luat mascarpone, am uitat sa iau piscoturi si apoi am facut cu mascarpone crema aia de la Rigo de am pus-o peste negrese, ca mi se facuse pofta de negrese. Ma enerveaza ca aici nu se gaseste frisca lichida. Ooooooooooooolllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaaa cum arata macaroanele alea, sunt de nota 1000 la aspect. Eu am o problema cu aluaturile pe baza de bezea din cauza unui exces de prin liceu asa ca nu prestez, da' pt. impresia artistica sunt the best. This post has been edited by Master of Norules: Feb 24 2009, 10:33 AM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Di, bag seama, avem acelasi model de vas de Jena. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Astept sa vad si sectiunea ta cum arata. Cleolica, macarons alea arata de vis! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Deja simt adieri de arome imbietoare! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am halit nitel de dimineata si arata bine. Trag poza diseara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
.. am multe vase de Jena. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi place cum arata mincarea in ele, ca-s frumoase. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Sunteti prea exigente cu voi insiva. Mie imi plac de mor aceste macarons. Si aspectul lor. Cleo, te rog, ori imi dai mie tot ce ai facut, ori da-ne reteta. Si ganache-ul este cum il face Kalua?
De fapt tot ce prezentati este nemaipomenit. Felicitari, fetelor! Nu am experienta vinurilor, dar mi-ati trezit pofta cu Lacrima lui Ovidiu. Poftesc la un vin dulce si neaparat sampanizat. Cunoasteti vreunul? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum sa nu, Light!
Cumpara un vin spumant de Bucium, dar varianta mai dulce. E ceva de vis! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Muscat Otonel de Bucium dupa cum bine zise doftoricela.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
girlies macaroanele mele arata ele bine insa nici pe departe ca originalul, de bune insa sint excelente, o sa scriu reteta mai incolo
ganache-ul e frisca si ciocolata nu stiu care-i retetea de la kalua, oricum se potrivesc foarte bine, si sint mai bune dupa cateva ore sau a 2-a zi, ai mei le mancau ca pe cirese (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la muscal Otonel viu si io cu paharul si apropo ca n-aveam tema pt martie vad ca Tiramisu s-a insinuat in sugestii si of course doftoreasa e de vina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:40 PM |
|