![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dara nu v-ajunsa cat Tiramisu mancarati?
Un dobos n-ati face si voi?? Va dau io reteta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
avem reteta ca sintem doamne respectabile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) chiar ma gandeam s-o variez cand am vazut cat de simple si usoare sint pancakes facute acum 2-3 saptamani. Deci sa fie astea pe post de foi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
eu o sa fac un Cardinal si-un Rigo zilele astea ca vreau sa chem prietenii |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala nu mai e dobos ci o ruda saraca de-a lui (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulino, aici m-ai prins! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sunt virgina la tort Dobos. N-am mai facut.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tre' sa te pui pe treaba, doctoreaso! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iaca cum arata tiramisu`ul meu; taiat si pozat la maaaareee viteza.
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/tiramisu01.jpg) (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/tiramisu02.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Woaaau! Maat, mai ai? Iti fac o vizita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine arata, asa, cu crema multicica. Piscoturile de sus au tras cam mult lichid, n-au voie sa musteasca.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu e asta, Kari. Uita-te la culoarea piscoturilor. A fost mascarpone flescait. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Lasa, domnu` Maat a dat gata jumate` de tava. Iar data viitoare ma bat cu poza de pe net pusa de doftoreasa. JUR!
Si nu mai pun 4 galbenusuri, ci doar 3 si mai putin de 100 g de zahar. Mi se pare prea dulce. Szi, cu ajutorul Lui Dumnezeu , fac iar in week-end si te pun sa-l halesti pe tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare fotogenic.
Si eu am pus 4 oua, dar ca sa iasa cu mai multa crema deasupra, cred c-o sa pun 750g de mascarpone, in loc de 500g (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Si, ma gandesc, ca sa iasa ca-n poza aceea, tb preparate portii individuale, adica folosita forma d-aia speciala pt prajituri cu crema multa. Mai studiez... Kalua, daca fac si Dobos, ma fac cat Rusia! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:14 PM |
|