![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pesca iar cred c-ai gresit omuletele galbui. ce-i aia (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ? la asa frumusete de cuiburi? cred ca vroiai sa-l pui pe-asta (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) mersi cleo si mon. chiar pe asta (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) trebuia sa-l pun, la cat m-am muncit cu ele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
iete acu nu mai stiu daca glumesti au ba, cu efortul, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar iar vi-l parasc/prezint cu sila pe malaxorul kitchen aid si va promit sa va urmaresc cu el pe toate threadurile (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pana va vin mintile la cap (IMG:style_emoticons/default/winner_third_h4h.gif)
ok, acum eu am mancat niste tarte cu somon afumat, branza Philadelphia si ceapa rosie (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4703.jpg) si pt copil, cartofi cu chorizo, reteta originala se numeste patatas bravas si s-ar potrivi cu niste sangria, eu am modificat-o putintel, dar e tare bun si mai ales simplu (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4695.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pentru cat timp peterc eu in bucatarie, a fost un efort considerabil. Dar a meritat.
Mi-a facut si mie cu ochiul Kitchen Aid ala, dar inca nu i-a venit randul. Mama ce bine arata tartele alea. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Si cartofii arata bine, dar eu sunt innebunita dupa somon afumat. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si e tare buna combinatia cu Philadelphia si ceapa rosie. Deja imi ploua in gura. This post has been edited by pescarush: Dec 10 2008, 04:57 AM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fanny, de unde ti-ai luat wok-ul? Din Auchan, in vara. Ieftin ca braga si o adevarata "arma" de bucatarie. Binenteles, are vreo 5 kg, da`mi place de dansul tare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Tartinele lui Cleo arata delicios! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Aici trebuie sa vi in vizita numai dupa ce ai mancat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , desi nici asa nu e bine (ca-ti pare rau ca ai mancat deja).
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Felicitari gagici! Eu stau in umbra si doar va (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Dar sa stiti ca nu mai poftesc ca inainte. Am impresia ca vitaminele alea idioate imi dadeau atatea pofte. Stiam eu de ce nu vreau sa iau vitamine asa de florile marului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sunteti niste muze, fetelor!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Wok mare am vazut si eu la Auchan acum cateva zile, da' e mare rau si made in China costa in jur de 14 lei parca eu cand l-am vazut cat e de mare am zis ce sa fac cu ditamai wok-ul, daca o fi ca cel care zice Fanny mai gasesti inca Roxi cred la Auchan. Nu strica sa arunci o privire la Auchan, au chestii de bucatarit, unele mi s-au parut cele mai ieftine dintre toate supermarket-urile.
This post has been edited by Master of Norules: Dec 10 2008, 11:20 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Auchanul e hypermarketul meu preferat. Acum ca mi-am facut dulapuri, o sa pot sa-mi iau si wok, ca am unde sa-l tin. Va multumesc de pont (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Clau, daca mananci sanatos, eu zic ca nu-i nevoie de vitamine. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Nu mi-s maestra in ale ornatului, da' continutul e foarte bun si sanatos.
Va invit si pe voi cu drag la o felie. (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/tort8.jpg) si din profil: (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/tort2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ooo, sa-ti traiasca papusica!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) .
Ontopic: cum e inauntruuu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:16 PM |
|