![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Creveti pe indiana
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1528.jpg) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
martie e luna muffinelor !?
am facut si eu aseara, de 2 feluri, cu zmeura si chocolate chips, insa am umplut formele prea tare si s-au revarsat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) n-am cu ce sa ma laud (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca pana acum am avut indoieli, de-acu e sigurat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
E facatura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) caci tocmai am primit in email reteta asta: http://www.mymilkcalendar.ca/recipeSearch/...romsearch/false |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu asa prevad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu mai fac, in orice caz.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ce fac ca nu am forme de muffins? In ianuarie am prestat clatite, in februarie gogosi. Aoleu tre' sa-mi cumpar forme de muffins pana nu trece luna (IMG:style_emoticons/default/chef.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am forme da`s proaste rau!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Maat trebuie hartiuta de-asta
aseara le-am facut in formele de silicon care-s gata zimtate insa pt ca sint mai greu de curatat am pus si hartie. Oricum in cafenele se vand cu tot cu hartie si cand termini de mancat muffina mnai ramane coca pe hartie. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie niciodata nu mi-or placut cu hartia aia pe ele si de aceea cum am gasit forma de silicon fara zimtaturi si alte cele cum am achizitionat-o.
Si eu vreau, nu vreau trebuie sa fac pentru ca una din colegele mele careia i-am adus la degustat a venit azi sa-mi zica ca muffinele cu hazelnuts au fost asa de bune ca acuma nu mai poate sa se atinga de altele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si ca este obligatoriu sa-i fac. March The Muffins Month |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:31 AM |
|