![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Saltimbocca si praz la grill, gogosarul e mai mult pt inveselirea imaginii
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_1202.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie, uneia, mi s-a facut instantaneu foame. Cleolica, pune un tacam in plus!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Done! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io facui muffine cu zmeure si hazelnuts ca sa-i duc colegei mele altfel numai asta o sa aud (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i26.photobucket.com/albums/c107/bulina23/DSC_0002-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu ar trebui sa fac niste muffins-uri da' ultimele le-am pecit rau asa ca inca nu prea mi-a trecut.
Fain arata tare Bulina muffins-urile. Si somonul arata bine de tot. Sapt. trecuta am mancat prima oara si eu tagliatele cu spanac cu sos de carne, sunt bune rau. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Cleo a mai ramas o portie mica si pentru mine? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) arata tare gustos!
Intrebare à la con: imi iau saptamana viitoare niste forme pentru muffins, din silicon, tre' sa iau si hartie sau le dau cu ulei? am dat de o reteta interesanta si vreau sa experimentez. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
bleky numai cu ulei, dar vezi ca a spus Cleo undeva ca daca le iei zimtate se spala greu ?! si ea pune si hartie.
Eu am cu marginile drepte cum se vede in poze si le ung cu ulei doar. n-am patit nici un accident, ies cuminti din forma. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Merci Bulina,au marginile ondulate nu chiar zimtate da' o sa iau si hartie.
|
|
|
![]()
|
|
formele mele au marginile exact ca si hartia si ca atare sint greu de spalat
am si unele fara zimti si acolo intradevar nu-i problema, de fapt nici la cele zimtate nu se strica muffina cand o scoti doar ca se murdareste forma fix atata cat sa-ti dea bataie de cap cand trebuie spalata |
|
|
![]()
|
|
Merci Cleo, eu voi incerca saptamana viitoare si daca nu iese cum trebuie ma gasiti la dezastre culinare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:57 AM |
|