IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 97 98 99 100 101 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa II, Show me your food !
kary_pink
post Mar 16 2009, 10:04 PM
Post #981

Musafir

In germana s'ar traduce Perlhühner asa'i? Pai aici o gasesti cam la toate raioanele de carne, ciudat ca in Germania nu o gasesti. E foarte gustoasa carnea ei...Pentru mine e puiul pe care nu'l pot manca aici. Nu stiu de ce, desi am probat mai multe tipuri de pui din diferite magazine nu poci deloc sa mananc carne de pui in Italia, nu'mi place neam. In Romania nu am probleme dar aici...Mi'o fi sarit o doaga odata cu venirea in Italia cine stie (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Ce bine arata ciupercile alea, eu sunt alergica la ciuperci dar bine macar ca m-am obisnuit cu faptul ca nu le pot manca. Uneori daca merg la cineva in vizita si simt parfum de ciuperci gatite imi vine sa ma urc pe pereti de pofta...
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 16 2009, 10:11 PM
Post #982

Musafir

Da, Perlhuhn (singularul) e faraona. Pai in Italia gasesti si iepure in fiecare galantar, la carnuri, aici ioc. Si multe alte chestii...

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 10:18 PM
Post #983

Musafir

Asa'i... iepure, rata, miel, carne de cal, de magar, de curand am vazut si carne de cerb, caprioara. Eu credeam ca asa e in toata Europa (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 16 2009, 10:36 PM
Post #984

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bibilică ? De bibilica vorbiti voi?

+Quote Post
dr_wise
post Mar 16 2009, 10:38 PM
Post #985

Musafir

Eu am facut pentru prima data "Calamari farciti" si fusera f buni:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2905.jpg)
Si aici am vazut carnuri de toate "natiile", inclusiv pasari de care vreti si nu vreti, gasca, rata, prepelite, potarnichi, porumbei, tot! Astia au miel tot timpul in galantare, iepuri, vita din toata lumea, luxemburgheza, argentiniana, etc.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 10:45 PM
Post #986

Musafir

Da Di' bibilica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Doctore ce bine arata yam yam!!!

+Quote Post
janis
post Mar 16 2009, 11:01 PM
Post #987

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

QUOTE(kalua @ Mar 16 2009, 08:56 PM) *
Vreau si eu faraoana! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma tot uit dupa ea la magazinur de delicatese, ca mai au asa ceva din cand in cand, dar n-am gasit de cand ne-a fluturat-o kary pe sub nas. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Scaloppine al Marsala cu ciuperci untoase

Scuza-ma te rog ca te tot intreb chestii, dar nu ma pot abtine, de exemplu acum sunt curioasa ce fel de codimente ai pus in sosul de marsala, pentru ca am mancat acum cativa ani si mi-a placut foarte mult, si ma tot uitam dupa aceea pe net cum se face, dar erau asa de multe retete cu diferente imense, si cand am vazut la tine m-am bucurat si am zis sa te intreb, macar sa fac dupa o reteta sigura. Ah, si inca o intrebare, oare cu ce vin as putea inlocui vinul Marsala, un vin rosu sec sau demisec, nu?

+Quote Post
kalua
post Mar 16 2009, 11:11 PM
Post #988

Musafir

Nemtii-s mai clasici, carne de vita, de porc, pui, rata, gasca, miel, astea-s carnurile care se gasesc peste tot.

Doftorici (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

Am tras si niste muffini cu nuca, bucatele de martipan, mere rase, fulgi de ovaz, un praf de zahar si unul de scortisoara. A trebuit sa-i las mai mult in cuptor pentru c-am nimerit aluatul cam subtire. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1589.jpg)

Janis, sosul Marsala e foarte complicat: dupa ce-ai prajit carnea pe ambele parti, se scoate din tigaie si zeama aia care ramane de la prajit se stinge cu vreun pahar de Marsala. Se lasa la redus si gata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cine vrea poate pune si niste apa sau niste supa in sos. Dureaza vreo 10 minute mancarea asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Despre vinul Marsala s-a mai discutat aici, e unul dulce, un vin-lichior de fapt.

+Quote Post
janis
post Mar 16 2009, 11:22 PM
Post #989

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

um, atat?! si am citit despre mii si mii de condimente puse in ea, altele nu stiu cum preparate cu zeama ciupercilor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...unele erau cu frisca lichida, infine, eram doar curioasa ce condimente ai folosit, inafara de piper si sare binenteles.

+Quote Post
kalua
post Mar 16 2009, 11:42 PM
Post #990

Musafir

Daca ai sa citesti retete englezesti, nemtesti sau de-ale altor popoare, vei gasi numai chestii exotice, care de care mai complicata si cu nu stiu ce fel de ingrediente. Numai alea italienesti, de la mama lor, raman la ce-i simplu si bun. Eu nici sare si piper n-am pus in sos, am folosit unt sarat la prajit si un cubulet de supa congelata. Carnea am sarat-o si piperat-o dupa ce am scos-o din tigaie. A! Italianul da carnea prin faina alba inainte de-a praji-o, eu am sarit pasul asta. Astfel ramane si un pic de faina in tigaie si se ingroasa foarte putin sosul.

+Quote Post

137 Pages V  « < 97 98 99 100 101 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 12:15 AM