![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Scuza-ma ca te intreb, dar cati ani aveti?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu inteleg din ce spui tu ca doar el merge la psiholog? sau mergeti impreuna?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Kennyco , draga,cum de ai atata rabdare? Sa stai sa privesti cum el se "exercita" vorbind cu alte femei. Eu i-as da cu calculatorul in cap din prima secunda. Parerea mea e ca situatia e clara, in sensul ca are nevoie de aventura. Solutia ar fi ori sa-i hotarasti o data fixa pana la care are timp sa se gandeasca ce va face, ori pleci pentru un timp. In felul asta iti dai si tu seama daca ii mai pasa de tine sau vrea sa te inlocuiasca. Daca vei mai sta cu el , va gandi ca tu il accepti asa cum e si nu esti destul de puternica sa te desparti daca ar fi cazul. Dupa cum vezi deja, multe femei de pe forum ti-au spus deja sa te despatri de el, caci ele nu ar fi acceptat asa ceva. Fii ma orgolioasa, nu te lasa" calcata in picioare". Curaj!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 24-November 08 Member No.: 5,386 ![]() |
Mergem impreuna.
Asa am inceput cu certuri din cauza discutiilor pe mess care s-au prelungit vu telefoane si mesaje.Apoi s-a mai potolit.........cel putin asa cred eu si a reanceput. Mergem la psiholog din Aprilie anul acesta si ma rog el a avut oviatza foarte grea , i-amurit fratele in fata lui , mama l-aparasit de mai multe ori si multe alte problme.Acele femei cu care vb el erau femei cu probleme in casnicie sau cu abandon de copii .Psiholoaga a zis ca in acele femei el isi cauta mama de fapt pt ca , din spusele lui , el nu ajungea sa vb despre sex cu aceste femei si in momentul cand se ajungea la acest subiect si se punea problema asta el incheia discutia cu acea persoana .Si acum sustine canu vb despre sex cu aceste femei .Dar in luna mai s-a intalnit la o cafenea cu una dintre tipe..........ca prietenii sustine el. Nu stiu ce femeie accepta ca sotul ei sa faca asta indiferent cate probleme are. Va multumesc la toate pentru aceste cuvinte si incurajari. Exact asta si vroiam sa fac .In acest weekend vreau sa plec cu copilul la tara si pe el sa il las acasa , sa se gandeasca si cand mavoi intoarce il pun sa aleaga intre mine si aceste discutii.Daca alege aceste femei sa isi faca bagajul sa plece.Am avut destula intelegere pana la tampenie . |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kenny dar pe tine nu te pune pe ganduri faptul ca poate sa vorbeasca deschis cu niste femei straine despre problemele lui si cu tine nu? De ce nu ti se confeseaza tie? Pt ca evident are niste probleme si probabil chiar nu cauta sex in alta parte, poate cauta intelegere, sfaturi....dar mai mult ca sigur se va ajunge si la sex daca va gasi destula intelegere in alta parte.
Eu nu stiu daca cea mai buna metoda e sa ii intorci spatele, daca chiar il mai iubesti si vrei sa va salvati casnicia. Si nu stiu daca cea mai buna metoda e sa ii faci scandaluri pe tema asta, nu cred ca ai rezolvat pana acum ceva cu asta. Psihologul ce te-a sfatuit pe tine personal sa faci? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 24-November 08 Member No.: 5,386 ![]() |
Aceasta fata cu care vb acum are 21 de ani si ma indoiesc ca ea ii poate da sfat referitor la o casnicie.El este cu 11 ani mai mare ca ea.
Psiholoaga aspus la inceput ca eu sa stau linistita ca femeile pe care le cauta au probleme si ca elisi cauta de fapt mama dar de asemenea a spus ca nu e bine ce face si sa inceteze.Sa caute sa isi faca prieteni barbati sa iasa la un fotbal sau un inot ceva . Si mai este ceva ..........daca stie ca ma deranjeaza sa vb cu aceste femei de ce o face in fata mea? Sti ca mai este o vorba care zice : ce nu sti nu te poate rani.De ce o face acasa stiind ca asta ma raneste. A intrebat cineva ce varsta avem: eu am 32 de ani si el 31 de ani.Ne-am casatorit de la 23 de ani. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci ai prefera sa vorbeasca si sa se intalneasca cu ele fara ca tu sa stii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sotul tau lucreaza? Ce alte preocupari mai are in afara de statul pe mess? Ce ii mai place sa faca? In cresterea si educatia copilului se implica? Legat de faptul ca el vb cu una de 21 de ani si tie ti se pare ca aia nu l-ar putea intelege da-mi voie sa te contrazic. Si o sa fiu si putin dura cu tine, spunandu-ti ca desi nu te cunosc, din ce scrii sa stii ca am intalnit si fete de 21 de ani care aveau o gandire mult mai pragmatica si realista. Asa ca niste ani in plus nu iti ofera neaparat si intelepciune in plus, by default. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si de cand dureaza situatia asta? De cand isi "cauta" mama in alte femei?
|
|
|
![]()
|
|
De anul acesta.
|
|
|
![]()
|
|
Mie mi se pare un pic ciudat! Tind sa spun acelasi lucru ca si Angel! cautati alt psiholog, pentru ca asta nu mi se pare in regula! Adica dupa 10 ani de casatorie, lui i s-a facut brusc dor de mama-sa si o cauta? Da pana acum nu i-a dus lipsa?
Da el ce explicatie iti da cand ii spui ca nu iti convine si ca nue normal ceea ce face el? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:19 AM |
|