![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 24-November 08 Member No.: 5,389 ![]() |
Scuzeeeee. Am inteles
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
O situatie destul de delicata, mai ales ca (din punctul meu de vedere) o despartire asa... fulger, dupa ceva ani in care a aparut si un copilas, trebuie gandita bine. Asta daca te gandesti eventual la despartire. Si e foarte usor sa zici "pleaca" "divorteaza" cand datele problemei nu-ti apartin. M-am pus in pielea ta si nu cred ca as putea lua o hotarare in urma unor conversatii pe elady. Sper ca tu aici cauti pareri si nu solutii.
E monstruos ce face el, pentru ca asta inseamna umilire pentru o femeie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Presupun ca se simte justificat pentru ceea ce face pentru simplul fapt ca e BARBAT. M-ar darama la propriu sa aflu lucruri din astea despre barbatul de langa mine. De aici de la tastatura eu vad ca el ar vrea sa incerce relatii cu alte femei si le incepe intai virtual. Sau poate e doar curios. Poate a fost influentat de vreun prieten care face asta. Dar daca tu spui ca nu este un "nenorocit" poate e trecatoare chestia asta cu messul. E groaznic oricum, indiferent care i-ar fi scuzele (rutina, etc.) sa faca asta de fata cu tine pentru ca te distruge ca femeie. Daca as fi in locul tau, categoric nu m-as razbuna. Si nu din psihologie inversa (sa-i demonstrez ca sunt mai matura). Pur si simplu nu as face-o desi presupun ca la primul impuls la asta m-as gandi. Nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi, am 23 ani, nu am trecut prin lucruri de genul asta si mai am multe de invatat, mi-am dat doar cu parerea si imi pare rau ca treci prin asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 24-November 08 Member No.: 5,389 ![]() |
Nu se simte indreptatit sa faca asta doar pentru ca este BARBAT. Pentru ca eu il cunosc si pe el sa va mai dau niste detalii. Asa cum a spus si Knennycoo el nu este un "neneorocit". Inainte era un barbat atat de romantic, ii aduce flori, o pupa mereu, erau " dezgustator" de dulci unul cu altul. Ea venea la mine l;a serviciu si plecam impreuna spre casa ei si in timpul asta el o suna si vorbeau la telefon si se giugiuleau si ma "scoteau din minti" ca desi alea erau singurele momente ale mele cu ea, ea si le petrecea la telefon cu el. Intotdeauna ei doi au fost modelul nostru ( suntem un grup de prieteni foarte legati ) de casniciea si de iubire. Mereu am spus ca atunci cand o sa fim "mari" vrem sa fim ca ei ( ei sunt singurii casatoriti din grupul nostru). Ceva s-a intamplat intre timp. Stau si ma gandesc: daca el vrea sa isi salveze casnicia lasa orgoliul la o parte, trece peste refuzul ei de a mai face un copil de acum doi ani ( refuz care a fost justificat in mare parte, ea sufwerind o depresie dupa nastere) si ar pune umarul acum la reconstruirea casniciei. Parerea mea este ca trebuie sa se hotarasca ce este mai important in viata lui : sotia si familia sau orgoliul si neputinta de a trece peste ceva intamplat acum 2 ani. Poate eu gandesc gresit, poate eu trec mai usor peste chestii care m-au ranit profund la un moment dat, dar 2 ani mi se par prea mult ca sa pastrezi in tine indarjirea asta.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta a fost tot ce s-a intamplat acum 2 ani? Kennyco a refuzat sa ii faca al doilea copil? Si el nu a inteles motivele? Mi se pare ciudat, un barbat care era asa tandru si indragostit sa nu reuseasca sa isi inteleaga sotia la o faza ca aceasta. Poate a fost si felul in care l-a refuzat, ce stiu io....ma intreb (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau s-a racit relatia de atunci din punct de vedere sexual oare? Barbatii si orgoliile lor stupide (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 24-November 08 Member No.: 5,386 ![]() |
Acum doi ani de zile el a vrut sa facem aldoilea copil sau sa facem aceeasi facultate impreuna sau sa iesim mai des undeva numainoi doi.El a vrut oapropiere pe care el o necesita .Eu eram cu copilul acasa si cu serviciul.Cu baietelul nostru steamama si mereu imi facea scandal ca ea sta cu copilu ca eobosita ca eu vin tarziu de la servici si ea a obosit sa stea cu el.Am incercat o bina dar mama nici nu a vrut sa auda.Este o persoana foarte dificila .Daca sta cu el de ce sta cu el daca nu sta da cum sa nu stea cu el. Ma rog. Dan ( asa il cheama ) a vrut aceasta apropiere dar eu ma simteam ingrozitor de obosita si tracasata si i-am spus ca acum nu pot sa ma mai lase putin sa ne revenim si apoi sigur ca vom face.El acum zice ca nu poate trece peste ce a luptat el atunci , dar el atunci in loc sa vina sa imi ia si mie apararea sa mai stea si el cu copilul sau sa gaseasca o soltuie la a sta cineva cu copilul el cerea ceva.Eu eram prinsa intre el si mama .Peste asta nu poate trece el acum.
Da hai sa zicem ca eu am gresit ingrozitor ..........da chiar asa e mai importanta mandria ta decat a salva casnicia ? Eu mi-am cerut iertare daca am gresit si acum am incercat in mii de feluri sa ne apropiem sa fac unele lucruri pentru noi doi dar raspunsul lui este invariabil 'NU ca eu am vrut acum 2 ani de zile'. Nu vrea nici sa ne despartim dar nici sa faca si el ceva............este o stare de letargie asa care nu aduce nimic bun si colac peste asta mai vine si cu discutiile pe internet .Acum are rautati fata de mine si consider ca faca asta defata cu mine ca sa ma raneasca ceea ce nu inghit pt ca eu nu am facut nimic cu intentia de a-l rani. La el este problema de mandrie . Da cand te raneste un om si vine si iti cere iertare inca te doare dar eu iert .Ce e mai important mandria sau relatia si iubirea?Aici intervin certurile ca eu nu inteleg de ce madria e mai puternica.Plus ca eu i-amiertat lui de-a lungul vremii multe chestii si prima oara cand eu am gresit in relatie el nu trece peste...........cum este ? E corect? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
draga kenny, asta se cheama comportament pasiv-agresiv...
Adicatelea nu te lasa nici sa mori nici sa traiesti... TE inteleg, poate chiar mai bine decat as vrea, am avut si eu un sot, pe care m-am tot straduit sa-l multumesc, si pe care-l apucau nevoile de atentie exact cand eram eu jos...si uite asa am sleit de abia ma mai tineam pe picioare...pana cand m-am imbolknavit destul de nasol, si cu multi alti factori am decis sa divortez. Bine, fiecare are povestea lui si nici una nu seamana cu alta. Faza e ca eu nu sunt de acord si tare mi-as dori sa se termine chestiile astea:vai draga, dar mai lasa de la tine mai fii si tu intelegatoare... Eucred ca de cele mai multe ori femeia tocmai prin asta greseste ca lasa asa de mult de la ea, incat in timp devine frustrata... Asa ca mai bine iti iei matale nitel atentia de la el. Vezi-ti tu de ale tale, ca ai un copil de crescut! Gaseste-ti satisfactii marunte in hobbiuri sau cu prietenele. Bucura-te de copilas, distanteaza-te nitel de stres, si vezi tu ce mai vezi de acolo si se mai intampla. Pe el nu-l poti schimba! profita de ocazie si schimba la tine, daca vrei sa schimbi ceva. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
3a (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chiar veneam sa scriu ceva caci zilele trecute am fost in focuri si n-am apucat sa citesc. Sint in mare si perfect acord cu tine. Mie mi se pare o coma profunda din care n-o sa mai iasa.
apoi kenny, cate sa suporte o femeie spui? Mie din start, o relatie, care-i musai se sa bazeze pe dragoste si respect, nu poate coexista cu 'a suporta' si cu sinonimele lui in contextul asta 'a indura, a inghiti' samd. Nici in trecut nu se poate trai. Uneori, de multe ori, ulciorul nu se mai duce la apa. Femeile, iarasi de multe ori, sint victime, sint supuse abuzurilor cu fata de cameleon, carora insa le gasesc la fel de multe scuze `'eu sint de vina, el mai iubeste dar eu am gresit, are probleme saracul' etcetc Cum poate fi scuza pt comportamentul lui faptul ca tu nu ai vrut al 2-lea copil? Daca nu ati fi avut baitelul poate-poate mai intelegeam dezamagirea lui insa aveti un copil deci scuza aceea efectiv e cusuta cu sfoara alba. Cum vad eu? Omul s-a plictisit de relatia voastra insa are un comfort la care nu-i vine sa renunte. Probabil ai grija de el ca o mamica, sa nu-i lipseasca dragului de el ceva si el profita la maxim, te-a vazut ca nu esti suficient de hotarata sa faci un pas mai mare, sa iesi din situatia asta penibila si profita. am vazut un film produs aici Les trois p'tits cochons, am crezut ca e vorba despre cu totul altceva insa daca tot l-am inchiriat am zis sa-l vedem pana la capat. Tema principala era promiscuitatea si relatiile extraconjugale. Fratele mai mic insurat c-o politista nu mai primea nimic de la nevasta, asa ca se satisfacea singurel in fata ecranului stand la chat-uri cu diverse femei la fel de nefericite, fratele mijlociu insurat cu femeia cu care se iubea, aveau 2 copilasi s-a lasat sedus de-o colega de servici, ba chiar de mai multe ori pe zi pana a alfat si nevasta si l-a dat afara din casa si bine i-a facut al 3-lea parea cel mai cuminte si era cel mai depravat, era iubitor si sincer cu nevasta, cu amanta si cu amantul. Filmul se incheie cu happy end totusi, fratele mijlociu se caieste puternic si are o discutie cu plansete si vorbe frumoase si sotia il iarta, ceilalti 2 aterizeaza si ei in picioare. Ideea este ca mie-mi pare promiscuitate sa traiesc cu un barbat care nu ma vede decat pt servicii de menajera si care atat de evident e interesat de altcineva. Din pacate nu toate povestile de dragoste au happy end, asta e, incep frumos si se termina urat, dar traind cu gandul in trecut si speranta ca trecutul se intoarce e ireal si e doar o pierdere de timp foarte pretios. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Draga KENY, eu am fost intr-o situatie asemanatoare dupa ce am facut fetita, se plangea ca nu-i mai dau atentie, ne racisem, dar nu era vorba de alta femeie la mijloc. Incercam in disperare sa le fac pe toate pana cand m-am enervat si i-am zis ca nu mai pot. L-am lasat sa plece la cumparaturi , mi-am imbracat fetita si am iesit din casa fara sa ma uit in urma , la minus 15 grade afara cu o geanta in spate si copilul mic in brate, eu cantarind numai 42 de kg. L-am lasat sa cugete adanc si a venit singur dupa mine sa ne impacam. Mama era pregatita de atac, dar nu i-am dat voie sa intervina asa ca am rezolvat-o noi singuri. Ma gandesc acum ca daca nu faceam gestul ala atunci cel mai probabil coma din relatia noastra se prelungea mult si bine. Te pup si-ti doresc numai bine si fa doar ce-ti spune inima casa nu regreti mai tarziu ca te-ai luat dupa altii.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Asa e Cleo, ce cauta cuvantul "a suporta" intr-o casnicie?
Oana draga, ai fost nu doar inspirata dar si hotarata! si bine ai facut!! Am eu asa un feeling, ca barbatii (multi, nu toti) nu apreciaza ce au pana nu au aceea pauza in care sa constientizeze ce au pierdut... hmmm, reformulez...poate acea schimbare a lor apare cand femeile se poarta asa cum sunt ele fara sa incerce sa-i mai multumeasca. Adevarul e ca e un cerc vicios, te stradui sa multumesti pe cineva ca nu-l vrei sa-l pierzi, dar daca ar merita cu adevarat asa cum crezi nici nu ar fi nevoie sa incerci sa-l multumesti ar fi fericit doar ca esti si existi langa el! Hai ca am ametit-o de tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Draga Kenny sa te lumineze Dumnezeu sa faci cum e mai bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 24-November 08 Member No.: 5,386 ![]() |
Va multumesc din suflet pentru toate parerile voastre si sfaturile voastre.
Nu am intrat pe acest site ca sa urmez niste sfaturi ci pur si simplu am simtit ca am nevoie sa vb cu cineva ,cineva care nu este implicat in relatia noastra,cineva care nu ne cunoaste. Va multumesc . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:54 AM |
|