![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
smokinnnnnnnng baby :pistolar:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
fumez si beau multa apa. nu ma intrebati de ce, ca nu stiu. :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Eu spre rusinea mea am fumat si in timp ce... ::)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
eu ce sa mai spun, ca am adormit :ametit:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:aplauze: :aplauze: :aplauze: Asta nu am mai auzit-o!
|
|
|
![]()
|
|
din cauza de alcool, bre, nu rade, jur ca-i adevarat :hohote:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Da si mie mi-e sete,dar de mancat nu pot sa mananc.
El in schimb mananca portia lui(care e dubla),mananca portia mea (din care eu am ciugulit cate ceva) si mai intreaba daca mai avem ceva de mancare :D Ma gandesc unde baga atata mancare ca are doar 87 de kg |
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa stiti ca si eu mai mananc uneori..dar asta e ca ma agit si e tare zbuciuat...patul..
Nu beau imediat..ci doar cand am gura uscata sau cd beau alcool...dar in schimba al meu...Fuuuumeaza, il ard plamanii...si eu sunt prima care adorm ca un bebe... :D |
|
|
![]()
|
|
QUOTE din cauza de alcool, bre, nu rade, jur ca-i adevarat :hohote: M-am linistit! Credeam ca din cauza partenerului! :trozneala: :evil: |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
cateodata, mda, dar ca sa nu mint trebuie sa clarific o chestie: ce-i aia sex?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:44 AM |
|