![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Unde petreceti Craciunul anul acesta?
Eu o sa il fac acasa, la Craiova. Nu cred ca am pcum sa jung la parinti. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Tot acasa, dar am avantajul ca parintii si socri sunt aici.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu acasa la mami si la tati, adica in alt sector decat cel in care stam noi. Abia astept.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu sper ca pe acasa cu Oiseau. Nu prea as vrea sa ma prinda pe la tara pe la al meu...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si noi tot acasa la Brasov, abia astept sa ajungem acasa. Imi place aici ne-am acomodat repede dar mi s-a facut dor si de Brasov si de obicei Craciunul il sarbatorim acasa, nu plecam nicaieri. M-as duce si in Moldova nu mi-am mai vazut demult rudele din partea tatalui si sunt atata de primitori, ultima oara cand am fost, m-am simtit acolo ca acasa. O data si o data tot mergem pana la Iasi si Suceava.
This post has been edited by Master of Norules: Dec 12 2008, 10:37 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu acasa, vin ai mei, matusa-mea de aici si-un var de gradul n-spe la noi in Ajun, sa-l petrecem impreuna. In ziua a doua de Craciun, pe 26, daca ne permite vremea, foarte probabil vom merge la soacra-mea, care-i la peste 100 km distanta de noi si vom ramane si peste noapte acolo.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
In Craiova cu iubitu' si parintii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Acasa in prima parte a zilei, apoi mergem in vizita la niste buni prieteni (si sefi). Au vorbit cu Mos Craciun sa vina si pe la ei sa lase si acolo un cadou pentru Teo, ca a fost cuminte anul asta (ei nu au copii inca).
A doua zi de Craciun avem program de vizionat desene animate (v-am spus ca am comandat 60 de filme animate?), iar a treia zi o facem lata - petrecere mare. Vin prietenii mei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Pe 28 avem o alta petrecere, o aniversare. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Acasa in mod sigur.
Si eu mi-am luat desene animate. Imi place cel mai mult 101 dalmatieni. Am luat mai mult pentru copii , am gasit o scuza... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aceeasi scuza o am si eu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:23 PM |
|