![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici multele mele cosmeticale nu isi mai gasesc locul si supraabunda asa ca eu ma gandeam sa imi iau niste cosulete (am vazut unele foarte dragute la Bam Boo) ca sa am totul foarte bine compartimentat: unul pentru creme etc, altul pt make-up, altul pt par and so on (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ..Si in plus se asorteaza foarte bine cu mobila mea si cu rafturile unde vreau sa le pun! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu stiu de ce am impresia ca eu personal m-as incurca putin cu beauty boxul, desi arata misto intr-adevar. Si un lucru care ma consterneaza: de ce sunt neacoperite pensulele alea, sa se adune tot praful si bacteriile pe ele? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Dec 23 2008, 01:00 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine cutia e, de fapt, altar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/altar.jpg)
Insa am aceeasi problema cu pensulele descoperite pe care le dezinfectez cu o chestie de la sephora mereu ca nu am ce sa pun pe ele si, poate pt economie de spatiu, ar trebui sa-mi fac rost de o valiza. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte tare, Walpu!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sunt invidioasa pe palmaresul tau de cosmetice..Si apropo ce solutie dezinfectanta ai de la Sephora? |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu le tin in cosulete de la metro mi am luat, iar pensulele si creioanele in niste cutiute, foarte practic gasesc tot ce trebuie rapid cand ma machiez.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Solutie dezinfectanta fara clatire, sweet. Se gaseste deopotriva cu gelul de curatat pensule.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gata, am gasit. E o cutie beauty enorma, argintie, cu cheite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) luata de la Metro de la raionul cu scule. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
A costat "fantastica" suma de 70 de lei noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://ecx.images-amazon.com/images/I/41JiwvmcFbL._SL500_AA280_.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F frumos! Dac-ai luat-o, s-o stapanesti sanatoasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Solutie dezinfectanta fara clatire, sweet. Se gaseste deopotriva cu gelul de curatat pensule. Merci mult, Walpu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O sa ma uit si eu de ele! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa-ti priasca, Di! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm, ma bate si pe mine gandul de-o chestie de asta. Al meu ar fi tare fericit ca nu mi-as mai tine toate cosmeticele pe masa cu serverul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Numai ca mie mi-ar placea mai mult ceva gen dulapior... Are cineva idee pe unde as putea gasi asa ceva?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:19 PM |
|