![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca ne gindim la incidenta cazurilor de violenta domestica, adevarul e ca NU se face educatie. Sa infruntam adevarul, barbatii romani NU se afla pe lista barbatilor GALANTI si cu bun-simt, CI FIX LA POLUL OPUS.
Se pormoveaza patriarhatul iar faptul ca ai deschis acest topic, din care reiese ca esti deranjat de educatia baieteilor vis-a-vis de fetite, arata ca tu, domnule SIVAL alias whatever, ai mai avea de aprofundat anumite aspecte legate de comportamentul fata de femei. Chiar un asemenea topic deschis pe un forum de femei ma face ca , in sinea mea, sa iti dau o nota proasta. Ca sa nu mai spun de warn pentru creerea de clone. |
|
|
delia241970 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) scuze, dar asta cu apartamentul mi s-a parut chiar hilara! E ca si cum as intreba-o pe Vesta, nu stiu ce sa aleg, salsa aerobic, sau body shape, ca sa-mi gasesc un milionar frumos, viril si devreme acasa?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ce are s... cu prefectura? Data nasterii cu apartamentul? La fel de bine am putea s-o intrebam cand sa ne apucam de zugraveala. Ma gandesc.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) imi bag EDITAT .poate asa ai inteles!!! This post has been edited by Maàt: Jan 12 2009, 05:52 PM
Reason for edit: MAGARIE CRONICA; VALEA!
|
|
|
Claudia_L |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor!
Vroiam sa va intreb daca voi aveti in dulapiorul cu cosmetice creme care merita titlul de"creme miraculoase". Nu credeam ca exista asa ceva dar am descoperit una. E Clarins Skin Beauty Reapair concentrate. E un recipient mic de 15 ml dar il am deja de apropae 3 luni si e jumate. Nu e nevoie de mai mult de o picatura. Calmeaza iritatille cit ai clipi, face pielea frumoasa efectele sunt durabile. Cunosteti si altele? |
|
|
Claudia_L |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor! Vroiam sa va intreb daca voi aveti in dulapiorul cu cosmetice creme care merita titlul de"creme miraculoase". Nu credeam ca exista asa ceva dar am descoperit una. E Clarins Skin Beauty Reapair concentrate. E un recipient mic de 15 ml dar il am deja de apropae 3 luni si e jumate. Nu e nevoie de mai mult de o picatura. Calmeaza iritatille cit ai clipi, face pielea frumoasa efectele sunt durabile. Cunosteti si altele? Claudia_L Nu am vazut nici o discutie despre La Roche Posay. Le-a folosit cineva? Cum ssunt? Laura Begoun are o parere foarte buna despre ele. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Claudia_L, la urmatorul quota fara rost ne suparam definitiv. Apasa butonul raspunde (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_images/1/t_reply.gif) daca vrei sa scrii ceva si nu mai cita antevorbitorul doar de darul apasarii pe butoane.
Multumesc! |
|
|
Claudia_L |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Maat. Sunt nouă pe forum si nu stiu âncă multe lucruri. Sper sa nu fac multe boacăne pâna ma dezmeticesc.
Poate sunt eu mai limitata dar termeni ca și quota nu fac parte din bagajul meu de cunostinte din cei 7 ani de acasa. O sa caut pe cineva care se pricepe mai bine ca mine la calculator sa nu te mai inoportunez cu limitele mele Îmi cer scuze ca sunt nouă pe forum dar mai ales sunt nouă în ale calculatorului. Termeni ca și quota sun de neînteles pt. mine,nu fac parte din bagajul meu de cunostiinte din cei 7 ani de acasa . Îmi cer scuze ca nu am avut o copilarie la fel de fericita ca tine. O sa apelez la cineva mai specializat ca mine în ale calculatorului ca sa nu te mai inoportunez cu bagajul meu limitat si penibil în ale calculatorului. |
|
|
![]()
|
|
Quota=citare. Si in copilaria mea NU existau calculatoare.
Insa la scoala se invata ce inseamna CITARE. Iar citare nu este acelasi lucru cu RASPUNDE. Daca se face scoala, evident! Si nu exista cuvantul "âncă. Exista încă. La inceptul cuvintelor care incep cu â se scrie cu î. La fel si in cuvintele formate prin alipire + aka prefix +radacina. Exemplu îmbătrânire. Se invata la scoala. Inclusiv de cei cu o copilarie nefericita. Numai bine! Ban pentru luarea la misto a unui admin. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 10-January 09 Member No.: 5,632 ![]() |
ai nostri or fi rude ??? ... ca sotul meu spune "cea mai buna leguma e carnea" mai zi ceva daca poti :-X (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ... eu pana la urma fac supa cu galusti, si musaca de cartofi .... n-am mancat mai nimic si simt ca sunt plina pana-n gat ... ??? .... iar luna asta in fiecare week-end mergem la petrecere (una e la mine acasa) cineva a cerut reteta de nacinca, dar nu eram inscrisa pe forum atunci....o mai vreti? scrieti-mi la VIZITA LA REGULAMENT PENTRU EDIFICARE PROFUNDA astept. This post has been edited by Maàt: Jan 31 2009, 01:24 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:59 AM |
|