|  Incalcari regulament | 
|   | 
|  Incalcari regulament | 
| Henry |    Feb 5 2009, 07:33 PM 

| 
| Musafir  | 
				Useri inregistrati 455 Torrente 347 Peers 385 Seeders 382 Leechers 3 Seeder/leecher ratio 12733 UN TRAKER NOU FORMAT!!!!!DEOCAMDATA INREGISTRAREA ESTE FREE INSA PESTE CATVA TIMP VOM BAGA INVITATZII!!!!( la Enter invite-code: lasati liber ca este free)!!! Intrati si daca avetzi viteza primiti UPLOADER!!!!!! SICTIR-SPAMER.ILEGALE This post has been edited by Maàt: Feb 5 2009, 07:40 PM | 
|  | |
|  Feb 5 2009, 08:04 PM 

| |
| Fondator eLady.ro        Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 
				BAN, ma! Vezi poate te dau in git si poate faci puscarie pentru piraterie si incurajarea pirateriei la scara larga! | 
|  | |
| bombonyka |  Feb 15 2009, 01:35 PM 

| 
| Musafir  | 
				eu stiu un site din Romania cu produse mac ....EDITAT La urmatarea postare de site-uri romanesti - BAN! This post has been edited by angeldust: Feb 15 2009, 02:49 PM | 
|  | |
| pitzigoi |  Feb 15 2009, 02:04 PM 

| 
| Musafir  | 
				Tu ti-ai luat de pe site-ul ala? sau ii faci doar reclama? destul de scump un fard, 17$ plus transport | 
|  | |
|  Feb 15 2009, 02:27 PM 

| |
| Incurabil      Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113  | 
				Bobonyka,am o intrebare ai citit regulamentul? la punctul 19: Este strict interzisa postarea de linkuri in catre alte siteuri sau forumuri ori bloguri romanesti, indiferent de profil. | 
|  | |
| angeldust |  Feb 15 2009, 03:14 PM 

| 
| Musafir  | 
				Bombonyka, daca nu respecti regulamentul ne suparam si ne luam la revedere.  (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)   Site-ul postat de tine are oricum vreo 5 produse MAC de toate, o singura culoare de fard de ochi si mai sunt si scumpe. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In alta ordine de idei am dat comanda pe ACW (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu mi-am luat asa: Farduri de ochi - Greensmoke - Humid Pudra - Blot Powder Medium Mostre de pigmenti - Golden Olive - Golden Lemon Abia astept sa imi soseasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) | 
|  | |
|    Feb 21 2009, 09:39 PM 

| |
| Contaminat  Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 21-February 09 Member No.: 5,918  | 
				buna fetelor, ma bucur sa gasesc atit de multe femei aici interesate de machiaj, am si eu propriul meu canal de machiaj pe youtube www.youtube.com/geisha1254 va rog sa imi spuneti ca parere aveti, multumesc | 
|  | |
| Jo |  Feb 21 2009, 11:31 PM 

| 
| Musafir  | 
				Reclamaaaa!!!  (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif)   De ce nu postezi filmuletele aici daca vrei sa-ti spunem ce parere avem?

| 
|  | |
|  Feb 21 2009, 11:37 PM 

| |
| Fondator eLady.ro        Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 
				Ce votati? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)  (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif)  cu warn sau (IMG:style_emoticons/default/ban.gif)  ?

| 
|  | |
| Jo |  Feb 21 2009, 11:41 PM 

| 
| Musafir  | 
				Eu zic warn ca-i la prima abatere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  Are 2 post-uri, numai unul e de reclama, poate nu-i asta scopul. Inca are timp sa citeasca (si aplice) regulamentul.

| 
|  | |
|   | 
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st October 2025 - 05:04 PM | 
|  |