![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Henry |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Useri inregistrati 455
Torrente 347 Peers 385 Seeders 382 Leechers 3 Seeder/leecher ratio 12733 UN TRAKER NOU FORMAT!!!!!DEOCAMDATA INREGISTRAREA ESTE FREE INSA PESTE CATVA TIMP VOM BAGA INVITATZII!!!!( la Enter invite-code: lasati liber ca este free)!!! Intrati si daca avetzi viteza primiti UPLOADER!!!!!! SICTIR-SPAMER.ILEGALE This post has been edited by Maàt: Feb 5 2009, 07:40 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
BAN, ma!
Vezi poate te dau in git si poate faci puscarie pentru piraterie si incurajarea pirateriei la scara larga! |
|
|
bombonyka |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu stiu un site din Romania cu produse mac ....EDITAT
La urmatarea postare de site-uri romanesti - BAN! This post has been edited by angeldust: Feb 15 2009, 02:49 PM |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu ti-ai luat de pe site-ul ala? sau ii faci doar reclama?
destul de scump un fard, 17$ plus transport |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Bobonyka,am o intrebare ai citit regulamentul?
la punctul 19: Este strict interzisa postarea de linkuri in catre alte siteuri sau forumuri ori bloguri romanesti, indiferent de profil. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bombonyka, daca nu respecti regulamentul ne suparam si ne luam la revedere. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Site-ul postat de tine are oricum vreo 5 produse MAC de toate, o singura culoare de fard de ochi si mai sunt si scumpe. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In alta ordine de idei am dat comanda pe ACW (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu mi-am luat asa: Farduri de ochi - Greensmoke - Humid Pudra - Blot Powder Medium Mostre de pigmenti - Golden Olive - Golden Lemon Abia astept sa imi soseasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 21-February 09 Member No.: 5,918 ![]() |
buna fetelor,
ma bucur sa gasesc atit de multe femei aici interesate de machiaj, am si eu propriul meu canal de machiaj pe youtube www.youtube.com/geisha1254 va rog sa imi spuneti ca parere aveti, multumesc |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Reclamaaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif) De ce nu postezi filmuletele aici daca vrei sa-ti spunem ce parere avem?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce votati? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif) cu warn sau (IMG:style_emoticons/default/ban.gif) ?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic warn ca-i la prima abatere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Are 2 post-uri, numai unul e de reclama, poate nu-i asta scopul. Inca are timp sa citeasca (si aplice) regulamentul.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:43 AM |
|