IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  « < 4 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Incalcari regulament
Diana.
post Mar 18 2009, 09:12 PM
Post #51

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oricum i-am atasat niste aripioare de ban si a zburat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ulpia
post Apr 15 2009, 08:49 AM
Post #52

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,328

Fond de ten Revlon Colorstay se gaseste pe un site romanesc la preturi infime. Nu am cumparat deocamdata de acolo, deci nu ma pot pronunta in privinta calitatii produselor. Insa au niste preturi mai mult decat acceptabile, de exemplu: fdt la 5 ml costa 5 Ron, 35 ml - 35 Ron; iar in hypermarketuri o sticla intreaga ajungea la aprox. 60 Ron.

+Quote Post
Jo
post Apr 15 2009, 11:27 AM
Post #53

Musafir

Tocmai de aia nu ma arunc eu sa cumar de la ei. Mi se par cam... PREA mici preturile ca sa fie in regula...

+Quote Post
ulpia
post Apr 15 2009, 12:06 PM
Post #54

Tratabil
**

Jo, nu mai cauti chilipiruri? Cum spuneai tu:

Daca intr-adevar sunt de proasta calitate n-ai pierdut cine stie ce suma.

+Quote Post
Jo
post Apr 15 2009, 02:59 PM
Post #55

Musafir

ulpia, ai inteles gresit ce spuneam eu. Produsul asta il stiu, stiu cat e in magazin, stiu cat e in afara. Mi se pare MULT prea mare diferenta de pret ca sa fie in regula. Nu e aceeasi chestie, si te rog sa nu-mi mai rastalmacesti vorbele.

+Quote Post
ulpia
post Apr 15 2009, 04:09 PM
Post #56

Tratabil
**

De ce este mult prea mare difernta de pret? Se poate gasi fond de ten Revlon Colorstay la 5 lire sterline pe ebay.co.uk!

+Quote Post
Jo
post Apr 15 2009, 04:24 PM
Post #57

Musafir

De ce? Pentru ca una e sa iei de pe ebay, de la un seller care are un numar de review-uri in care sa ai incredere (si aici depinde de fiecare) si cu totul alta sa iei de pe un site no name din Romania. Si daca te uiti tu atenta, 5 lire sunt nuantele care se cumpara greu. Cele deschise sunt de la 8 lire in sus, asta in contextul la care la ei in drugstore e 10 lire. Asa ca poti observa ca nu e o diferenta atat de mare ca de la 70 cat e in bucuresti la 35 cu cat vand ei. Totusi, eu nu inteleg, tu incerci sa ma convingi sa cumpar de la ei sau ce? Nu inteleg de ce iti consumi atata timp, sa caut in posturile mele vechi si sa cauti pe ebay revlon colorstay. Mie nu-mi inspira incredere si nu am de gand sa comand de la ei. E o parere pur personala, insa tu tii cu tot dinadinsul sa mi-o schimbi. In momentul in care o sa comanzi de la ei si o sa poti sa vii sa zici "Da, am comandat, produsul e ok, nu e expirat, e identic cu cele din magazin", o sa poti sa ma convingi ca sunt ok.

+Quote Post
ulpia
post Apr 15 2009, 04:36 PM
Post #58

Tratabil
**

De ce reactionezi asa?!! Doar mi-am spus parerea, ok? Ce-i asa de suspicios ca stiu ca se gaseste fdt Revlon la preturi mici, in tara, in afara ei? Si pe mine ma intereseaza produsele de machiaj. Si urmaresc constant acest forum, astfel incat stiu ca tu cautai produse de calitate la un pret bun. E ceva rau in asta?

+Quote Post
Jo
post Apr 15 2009, 04:42 PM
Post #59

Musafir

Mi se pare suspicios pentru ca te-ai agatat prea mult de ce am zis eu in ultimele doua postari.

+Quote Post
Cleo
post Apr 15 2009, 04:44 PM
Post #60

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

girlies what`s up? or down?

hai sa nu ne incingem pe tema unui fond de ten ca nu merita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
fiecare cumpara de unde vrea, ce vrea, se spoieste cu ce vrea si suporta consecintele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De regula preturi exagerat de mici in compartie cu ce gasim in magazin inseamna produs expirat, marfa contrafacuta sau sursa ilicita.

+Quote Post

8 Pages V  « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 03:44 PM