![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
De ce este mult prea mare difernta de pret? Se poate gasi fond de ten Revlon Colorstay la 5 lire sterline pe ebay.co.uk!
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce? Pentru ca una e sa iei de pe ebay, de la un seller care are un numar de review-uri in care sa ai incredere (si aici depinde de fiecare) si cu totul alta sa iei de pe un site no name din Romania. Si daca te uiti tu atenta, 5 lire sunt nuantele care se cumpara greu. Cele deschise sunt de la 8 lire in sus, asta in contextul la care la ei in drugstore e 10 lire. Asa ca poti observa ca nu e o diferenta atat de mare ca de la 70 cat e in bucuresti la 35 cu cat vand ei. Totusi, eu nu inteleg, tu incerci sa ma convingi sa cumpar de la ei sau ce? Nu inteleg de ce iti consumi atata timp, sa caut in posturile mele vechi si sa cauti pe ebay revlon colorstay. Mie nu-mi inspira incredere si nu am de gand sa comand de la ei. E o parere pur personala, insa tu tii cu tot dinadinsul sa mi-o schimbi. In momentul in care o sa comanzi de la ei si o sa poti sa vii sa zici "Da, am comandat, produsul e ok, nu e expirat, e identic cu cele din magazin", o sa poti sa ma convingi ca sunt ok.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
De ce reactionezi asa?!! Doar mi-am spus parerea, ok? Ce-i asa de suspicios ca stiu ca se gaseste fdt Revlon la preturi mici, in tara, in afara ei? Si pe mine ma intereseaza produsele de machiaj. Si urmaresc constant acest forum, astfel incat stiu ca tu cautai produse de calitate la un pret bun. E ceva rau in asta?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi se pare suspicios pentru ca te-ai agatat prea mult de ce am zis eu in ultimele doua postari.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
girlies what`s up? or down?
hai sa nu ne incingem pe tema unui fond de ten ca nu merita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fiecare cumpara de unde vrea, ce vrea, se spoieste cu ce vrea si suporta consecintele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De regula preturi exagerat de mici in compartie cu ce gasim in magazin inseamna produs expirat, marfa contrafacuta sau sursa ilicita. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va rog sa va calmati ca nu suntem la piata! Discutam civilizat aici daca se poate, daca nu, ne abtinem de buna voie sau obligat fortat.
|
|
|
![]()
|
|
- at -Jo
1. Nu ti-am rastalmacit vorbele. Nu cred ca am inteles gresit cand ti-am reamintit ca pentru tine nu conteaza daca pierzi o suma mica de bani pentru un produs a carui calitate este incerta, ci conteaza chilipirurile. QUOTE CHILIPÍR, chilipiruri, s.n. Afacere avantajoasă sau câştig neaşteptat. ♦ (Concr.) Lucru foarte ieftin; marfă cumpărată la un preţ foarte avantajos. – Din tc. kelepir. 2. Daca vrei sa gasesti un produs mai ieftin, gasesti. Fond de ten Revlon pe ebay.uk la 5 lire este si in culoare deschisa. Asadar nu este o diferenta mare de pret intre fdt de 35 Ron de pe site-ul romanesc si asta de pe ebay.uk. Cumparaturile de pe net de obicei sunt mai ieftine decat in magazin pentru ca in pretul produselor nu se includ cheltuielile de intretinere a magazinului, salariile angajatilor. 3. Nu ma "agat prea tare" de ultimele tale postari. Iti raspund fiindca ai avut de comentat la ce am postat eu initial. Daca nu iti place nu mai comenta ce scriu. - at -Cleo "Nu ne incingem pe tema unui fond de ten" ci pe faptul ca eu "indraznesc" sa-i dau replica lui Jo. Bineinteles ca nu e suspect cand ea face asta! - at -Angeldust Cine nu discuta civilizat?! Nu eu. - at -Pitzigoi Intradevar exista produse de calitate indoielnica chiar si in magazinele renumite. Nu poti fi niciodata sigur de risc. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ulpia, eu am spus ce am avut de spus si cred ca am fost suficient de clara, ca daca aveti de gand sa continuati o puteti face, dar nu aici pe forum. Vad ca Jo nu a mai zis nimic, dar tu o dai in continuare pe tonul asta atotstiutor si malitios. Ce te face sa crezi ca noi nu stim ce inseamna chilipir? Crezi ca noi nu avem acces la dexonline sau suntem retardate? (Intrebarile sunt retorice, sa stii, nu astept raspuns).
La urmatoarea postare offtopic pe threadul asta cineva o sa ia o pauza. |
|
|
![]()
|
|
Parca ai mentionat ca se poate discuta civilizat pe forumul asta, ceea ce eu cred ca am respectat, spre deosebire de Jo care foloseste expresii de mahala. Am vrut sa imi expun parerile pana la capat.
. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ulpia tonul face muzica
poate nu ai intentia (sper) dar esti ironica si intepi gratuit iar pe forumul asta nu e loc pt asta interventia mea se adresa amandorura asa ca eu zic sa o lasam asa cum a picat si sa continuam discutia on topic |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:37 PM |
|