![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine merge cu alt modem. De cind ai modemul ala, Lilisor?
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi de un an si ceva... Dar acum am alt modem mai mare (al vecinilor) si tot la fel merge, doar ca acum pica la 2 calculatoare odata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foaaarte dragut~ (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-i cu adevarat enervant e ca numai noua ne pica asa... De exemplu, vecinilor mei intr-adevar le pica, dar o data- de doua ori pe zi, constant! La noi nu, azi poate merge toata ziua, maine nu pot sa ma conectez nici 5 minute si tot asa... Am avut si noi perioade in care ne pica in intervale fixe seara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Mai avem o sansa si anume sa schimbam noi tot cablajul din casa desi cel de la internet l-am schimbat in toamna... Asta e ultima recomandare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Atunci chiar ca e ceva pe local.
|
|
|
![]()
|
|
Ieri noapte la 24:39 mi-a picat conectiunea Romtelecom./ Clicknet.
Atazi la 14 28 a cazut iar. I-am sunat. Nu e, dom`le de la ei! Muma lor la cite o pereche! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, nu ai cum sa te muti la un alt provider? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am ajuns la birou la 22 si 10. Normal ca nu mergea netul.
Am sunat. Iar Cred ca innebunesc. Insa de data asta au recunoscut ca e de la ei. ... Lua-i-ar sa ii ia ! Fac overselling la greu! Lexie, va trebui sa platesc abonamentul; obligatoriu pina in iulie inclusiv chiar daca nu il mai folosesc. Clauza contractuala. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Intre timp a mai jos vreun sfert de ora down.
|
|
|
![]()
|
|
Iar am probleme cu vestitul Romtelecom... Nu cred ca exista ISP mai prost in toata Romania...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 04:45 AM |
|