![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dumnezeu sa o ierte! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sa speram ca politia isi fa face bine treaba! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Angel felicitari pentru idee, eu am jucat o singura data jocul si cand am picat mafiot eram toata rosie, deci it wasn't fun at all (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Dar pot sa va vizitez si eu topicul, desi nu joc? Promit sa nu influentez intentiile de vot!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau poti sa vizitezi topicul cat vrei si chiar te rog la tura a doua sa participi, ca aici nu vede nimeni cand rosesti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar te rog sa nu postezi pe topic pana se termina, ca dupa aia poate se interpreteaza tot ce zici si nah, nu-i corect, avand in vedere ca nu ai participat la tura asta. Dupa ce se termina jocul, chiar abia astept sa aud pareri. Deci sa revenim la joc: cine credeti ca e mafiotul care a killerit-o pe Lexie si de ce? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nasoala treaba. Eu sunt curioasa daca a iesit ceva la iveala in urma anchetei. Politia a declarat ceva?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimeni nu s-a anuntat pana acum ca fiind Politist. Cetatenii striga in gura mare "Sa vina politia!" Politistul ori are alta misiune mai importanta, ori a adormit in post cu gogoasa in mana, ori...cine stie... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Oamenii astia..nu mai poti sa ai incredere in nimeni in ziua de astazi! Sa speram ca Politia va elucida misterul, pentru binele cetatenilor!
This post has been edited by sweet_girl: Jan 20 2009, 12:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
politia nu face anchete ca probabil asteapta achizitia loganului de 70.000 de Heuroi :|
sau poate asteapta sa vada ce se posteaza pe aici ca sa isi faca o idee. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Politia doarme pe ea saraca. Vad ca nu zice nimic. Demisia! Demisia!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu riscul de a face false acuzatii, am sa dezvalui care sunt suspecti in ochii mei. (IMG:style_emoticons/default/detective.gif)
Asa cum uneori figura poate trada natura diabolica a unui om,la fel si numele poate da uneori indicii. De exemplu, chintesenta_raului.Spune tot,nu?Motivul? Ar putea ucide pt simpla placere! Scorpirescu...de la scorpie! Motivul ar putea fi,eu stiu...., lupta pt atentia vreunui mascul Si Szimczi are o rezonanta aparte....asa ca zimtii unui fierastrau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Lexie droguri? (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
Nasoala treaba. Unde e politia? Rozy, trebuie sa recunosti ca cei mai multi criminali nu arata a criminali. Poate fi o persoana foarte bine vazuta in comunitate, care ucide din pura placere si pentru ca se plictiseste. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:21 PM |
|