![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si pe mine ma mira ocupatia lui Fanny. N-ai fi zis ca santajeaza lumea cu casete.
Scorpi, si mie-mi placu' povestirea. Stiam noi ca e talentat catzalu'. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seriozitate? Nu era o sfanta deloc Eu am stat la hotelul ei cand m-a dat afara barbatul din casa. Fannys-a strecurat in camera mea in miez de noapte, deghizata in barbat, si m-a sedus. (IMG:style_emoticons/default/pimp.gif) Si-a facut mendrele cu utilitatile trupusorului meu ca sa zic asa. Desigur ca banuiam ce se intampla.Auzisem zvonuri despre casetele ei,dar nu mi-am facut griji. Chiar m-am intors in repetate randuri la hotel. Ce pot sa zic? E o mare pierdere. Cu greu voi gasi alta ca ea (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io zic sa aflam mai intai care-i piroman sau pirowoman de aicea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La partea cu casetele ii cam dau dreptate lui Invisible...
Poy Rozy, poate ca ai facut ceva, si Fanny te-a santajat cu caseta, ca tu zici ca nu ti-ai facut griji... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu sunt zodie de apa, nu-mi place mie focul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si nici nu-mi serbez ziua la hotel, ca mie imi place sa ma urc pe mese in cluburi :|
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hmmm chinte asa apucaturi de destrabalata ai? Pai cine stie cu ce te santaja Fanny in cazul asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptii, hai ca p'asta n-o mai stiam. Fanny si prostitutia! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Scorpi, m-ai dat pe spate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Intr-adevar, cam multa lume dintr-o data ca sa poti suspecta pe cineva. Problema e ca motive de crima existe destule avand in vedere dovezile gasite, iar de suspecti nu mai spun. Tot orasul are semnul intrebarii pus in frunte. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nasoala situatiune, oameni buni! Trebuie s-o analizez pe indelete, nu pot sa ma grabesc sa trag concluzii.
Chiar daca ma injurati, eu ma retrag pentru restul noptii si sper ca somnul sa-mi fie sfetnic bun. Ne vedem dimineata, la votul final. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
n-avea cu ce sa ma santajeze ca eu fac totul pe fata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma alatur si eu lui Szi, ca nu mai pot de somn si risc sa nu mai gandesc coerent...dar sa mai si depistez posibili suspecti.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 06:40 AM |
|