![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
noapt buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
pana acum doar rozy recunoaste ca o frecventa pe victima :| Nu sunt sigur de cat de mult ii place focul stimabilei noastre concetatene (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
In piata orasului e harmalaie mare. Cetatenii turmentati de descoperirile siropoase din noaptea trecuta sunt destul de timizi in arunca acuze. Sau poate doar rusinati de posturile in care au fost surprinsi pe casete.
Pe masura ce castele sunt analizate amanuntit aflam ca cel putin 2/3 din cetatenii orasului au trecut pe la hotel si nu din motive foarte ortodoxe. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu va trebui sa-mi hotarasc votul in seara asta,avand in vedere ca maine voi putea intra doar vreo 2 ore,pe la pranz.
Oricum,primul omorat de popor e asa ,doar pe intuitie,ca inca e prea multa lume si nimeni nu da din gura ca sa poti trage niste concluzii. Asa ca uitandu-ma eu la cei ramasi in joc, va trebui sa fac o acuzatie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Invi, dar nu trebuie sa-i placa cuiva focul ca sa fi facut asta. Poate e o diversiune (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
si asta e adevarat :| complicat domle complicat
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu cred ca trebuie sa ma decid in seara asta pentru ca maine ajung la birou la 11-11:30 si o sa fiu acuzata de sustragere.
O sa ma gandesc si eu si revin cu parerile. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu avea cu ce sa ma santajeze,pt ca nu am nic. Nici casa,nici familie,nic!
Si Invi,intr-adevar nu-mi place focul. Prefer cuburile de gheata. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) Ma tot gandesc la o combinatie de 3! mafioti.Mi-au cazut ochii pe Wise,Lexie, Szi si Chinte. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Dap...Wise chiar a grabit povestitorul...apoi tacere (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by rozy: Feb 3 2009, 11:07 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu auzisem niste zvonuri cum ca Fanny si... omu' lu' Rozy aveau o treaba. Incepusera sa iasa. Mi s.a spus ca au fost vazuti impreuna, in ipostaze nu tocmai inocente ca sa spun asa! Si acum Rozy spune ca ea si Fanny...mmm E ciudat!
Eu ma duc sa ma racoresc la un dush, ca parca m-a incins incendiul... |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma gandesc la Walpu (ca tot zicea ea ca n-a fost niciodata mafiot), la Lexie (care mai mereu a murit din prima tura, din cate stiu eu), la Invisible sau Dr_wise. DAR nu acuz pe nimeni.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st May 2025 - 06:22 AM |
|