![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am luat prin eliminare si banuiesc ca Madutz si Rozy nu sunt iarasi mafioti, insa le banuiesc pe Walpu si Angel pentru ca ele ar putea forma echipa buna. Nu stiu pe cine sa suspectez ca al treilea mafiot, poate pe Szi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De asemenea exista varianta ca al treilea mafiot sa fie Albi pentru ca e la primul ei joc si s-ar putea sa fi primit un rol important.
Eu ma fac vinovata fara drept de apel ca am ars.... DVD-uri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Insa nu e vorba de inregistrarile cu Fanny a noastra draga (sau prea draga, din cate se pare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ci de Grey's Anatomy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Haoleuuu, maicaaaaaaaa!
Statui la rand la posta, sa-mi ridic pensia, si ce aflai?! Vecina mea de palier, Madam Fanny, care-mi dadea cate o bomboana de ciucalata de cate ori cumpara pentru prietenul ei.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ca-i mare pofticios, l-am vazut de cateva ori ascunzand ciocolata in buzunar, cand iesea din lift si se indrepta spre usa garsonierei lor... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ...cum l-am vazut? pai am usa apartamentului taman langa lift. Ce sa fac si eu, maica? Cablul de internet mi-l taie repede, ca uit sa-mi platesc factura in fiecare luna.....la tv pe cine sa vad, numa' politicieni mafioti, ca pe frumosul ala de Iliescu l-au dat afara din PSD...si ce frumos mai era, maica! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si ce zambet avea, aoleu, aoleu, ca raposatul meu, Dumnezeu sa-l odihneasca! ...da' ce ziceam de Madam Fanny?.... Aaaaaaaaaaa, da! O omorat-o, maicaaaaaa! Si ce frumos mai vorbea ea la caramida aia de-i zice telefon...ca eu nu-i inteleg pe tinerii din ziua de azi, toata ziua cu caramida dupa ei! Nu mai stiu sa salute, nu mai stiu sa-ti deschida o usa, toata ziua cu telefonul ala, naiba sa-l ia, in mana! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Da', bre Madam Albina, sau cum zisesi maica ca te cheama? Cine e Rozy aia, ca eu n-am vazut si nici n-am auzit de vreo Rozy la Madam Fanny. Cum arata Rozy asta? Ptiuu, ce nume de vampa! Doamne iarta-ma si pazeste-ma! Da' stiti cata lume se perinda pe holul nostru catre garsoniera lui Mdam Fanny? Puzderieeeeee! Si i-am atras atentia de atatea ori ca se sterg toti de noroi pe covorul din fata usii mele!!! Da' politia ce are de zis, ca pe mine nu m-a intrebat nimeni de ea pana acum? This post has been edited by dr_wise: Feb 3 2009, 11:27 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutzule, fa acuzatii in conformitate cu probele, daca o exista asa ceva, nu dupa cine a fost si cine n-a fost in the Mob, sa fim seriosi!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu nu spun nimic deocamdata, ca e prea ciudat totul. Nu ma asteptam de la Fanny la asa ceva...Dumnezeu sa ii ierte pacatele..
Da, dr Wise! Albina...madame Albina... This post has been edited by albinuza: Feb 3 2009, 11:28 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bai dar cat scrieti io nu mai reusesc sa tin pasu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
cred ca si io ma hotarasc maine ce si cum ca acu am neuronu tare hobosit si io is de aia care fac calcule si scheme nu pot sa votez asa oricum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o las pe Wise in pace deocamdata,ca s-a dovedit ca cine sta sa faca show,de obicei e cetatean cinstit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szi ce sa zic,s-a uschit. Lexie se scuza repejor,Chinte nu zice nic. Mi-e greu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa bag si o lista preliminara cu suspectii mei din care cred ca voi alege maine (poate ajuta pe careva) : invisible, Lexie, albinutza, Roxana (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
chinte se joaca lotro, d'aia nu prea vorbeste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cu ce m-am scuzat, scumpa Rozy? Am spus numai ce gandesc si ce fac pe bune acum, ard dvd-uri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Atunci votez si eu maine, dar tare mi-e ca in lipsa o sa ma casapiti pentru ca m-as ascunde. Repet, ajung la birou pe la 11-11:30, sa hie clar, mesdames et mon mesieu. Si pana atunci, banuiesc si eu pe cine apuc, ca-i tare greu cu atata popor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, n-am acuzat pe nimeni... Era doar o idee...
Dr_wise s-ar putea sa se dea batranica cuminte, si sa descoperim ditamai mafioata...Prea multa vorba, parca prea vrea sa ne duca in eroare... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st May 2025 - 09:22 AM |
|