IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 102 103 104 105 106 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
dr_wise
post Feb 3 2009, 11:39 PM
Post #1031

Musafir

Maica, eu zic doar atat inainte de a-mi pune proteza in paharul cu apa sfintita: am vazut trei blonde care s-au certat intr-o seara urat, da' urat rau de tot, ca la usa cortului, cu Mdam Fanny! S-au porcait precum tigancile alea din Piata Chiliei!
Daca stiti cumva trei blonde, alea sunt suspecte..parerea mea...
Noapte buna, maica!
PS: sa-mi iau presul din fata usii...se pare c-o sa vina lume multa pe etajul nostru si nu vreau sa-si stearga noroaiele pe covorul meu cu "rapirea din serai"! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 3 2009, 11:46 PM
Post #1032

Musafir

Bun asa...3 blonde... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu mi-s saten inchiiiiis cu suvite brunete ( nu radeti ca-i veryyy true (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ) si cum eu nu cunosc la couleur du votre cheveux astept sa marturisiti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Feb 3 2009, 11:47 PM
Post #1033

Musafir

Din care stiu, nu avem blonde printre noi, deci erau peruci!!!

+Quote Post
Lexie
post Feb 3 2009, 11:49 PM
Post #1034

Musafir

Angel e blondina (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu acuz, doar constat.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 3 2009, 11:51 PM
Post #1035

Musafir

Eu cred din ce in ce mai tare ca Dr_wise umbla cu cioara vopsita (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) .
Hai ca va las pe seara asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . De votat, maine, ca daca nu sunt singura, imi permit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , si mi-s si nehotarata. Bye (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 3 2009, 11:52 PM
Post #1036

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Va dati seama ca la ce lucruri invartea Fanny, nu venea lumea la ea asaa cu fata larg descoperita!
Eu m-as gandi la Lexy, Invi sau Madutz!
Madutz s-a descurcat tura trecuta nu?
Da maine ma pronunt si eu, acum ma retrag in culcusul meu de Madame singura ce sunt, sa meditez..
Noapte buna oras!

+Quote Post
Lexie
post Feb 3 2009, 11:58 PM
Post #1037

Musafir

Albi, Madutz abia a fost mafiot in tura trecuta, ma indoiesc ca Scorpi a numit-o iarasi in rolul asta. Eu pe ea si pe Rozy le elimin de pe listadin start si tare sper sa nu ma insel.

Eu imi mentin banuielile pana maine cand imi voi exprima votul. Poate reusesc sa intru pe net inainte sa plec de acasa. Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 3 2009, 11:58 PM
Post #1038

Musafir

Bre, n-am somn!
Iar Mademoisela asta, de-i zice madutz, mi-a ridicat tensiunea!
Auzi la ea! Eu, fomeie serioasa, vaduva de veteran de razboi, sa umblu cu cioara vopsita.
Auzi, draguta, cine te-a invatat sa vorbesti asa la adresa unei pensionare sarmane?!
...si-mi pare cunoscuta vocea mataluta...ia mai spune ceva, sa vad, nu cumva erai una din "blondele" alea mahalagioaice?!

+Quote Post
rozy
post Feb 4 2009, 12:11 AM
Post #1039

Musafir

Boon,ma retrag si eu,si va las si un vot,ca nu cumva sa va tin pe loc, si anume pe Lexie o votez. Asta pt ca vad ca nu numai eu o am pe lista de suspecti.... Somn usor,si Dumnezeu sa ne apere in noapte asta. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 4 2009, 09:58 AM
Post #1040

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu votez Dr Wise, pentru ca prea se da pe dupa gard.

Voi reveni pe la pranz.

+Quote Post

465 Pages V  « < 102 103 104 105 106 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st June 2025 - 03:38 PM