IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Feb 4 2009, 10:01 AM
Post #1041

Musafir

Neata concetateni. Am avut un somn tare agitat. Am dormit nitel cu frica si m-am tot foit, ca povestea de ieri m-a cam dat peste cap.
Doftoreaso tu stii ceva concret sau numa agiti spiritele aici in lipsa de telenovele la Teveu ha? Mai usureanu cu barfele la colt de bloc, ca poate o sa ai pe cineva nevinovat pe constiinta! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Eu inca nu sunt hotarata pe cin sa votez (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 4 2009, 10:08 AM
Post #1042

Musafir

Iata ca se apropie ora pranzului, dar se pare ca vitejii cetateni au fost treziti prea cu noapte-n cap si inca nu si-au revenit. Parerile sunt destul de impartite, suspectii sunt multi mai ales ca pe casetele raposatei Fanny apar toti cei 11.
Pana la aceasta ora numai doi dintre cetateni si-au exprimat o parere concreta si au votat. Avem astfel un vot impotriva lui Lexie si unul impotriva Dr_wise.
Ii asteptam pe eroii nostri sa se trezeasca si sa isi puna in ordine gandurile.
Haideti adunarea in fata la caminul cultural ca tre sa aflati cine v-a stricat linistea.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 10:11 AM
Post #1043

Musafir

'Neata concetateni!
Tztztz (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) batranicile astea numai de vorbit pe la colturi stiu, si se leaga numai de cetateni nevinovati. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu is nehotarata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dr_wise sau lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma gandesc totusi ca dr_wise sa nu fie "ceva mai sus in oras" si sa regret dupa, la cata galceava face. Asa ca mai astept pana imi dau votul.

+Quote Post
Roxana_
post Feb 4 2009, 10:21 AM
Post #1044

Musafir

'Neata! De data asta iti par suspecta Angelu' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Oare ce-oi fi facut.
Deocamdata nu nominalizez pe nimeni, mai astept sa va dati voi cu parerea ca sa vad ce si cum. Pe lista mea ar fi: Lexie, Invi, Dr_wise.

+Quote Post
angeldust
post Feb 4 2009, 10:28 AM
Post #1045

Musafir

Io nici nu mai citesc bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pauza sa imi revin

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 4 2009, 10:29 AM
Post #1046

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neata si de la mine.

sper sa ma insel, insa comportamentul doctoresei mi se pare un pic suspect, prea se agita si da vina pe blonde (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2009, 10:38 AM
Post #1047

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata!
Mie mi-a tot ramas gandul la DVD-urile arse de Lexie!
Daca era mana in mana cu Fanny la santajuri, si acum a ars dovezile?
Dar ma mai gandesc si eu!
Cat despre caseta in care apar eu, ar fi mare pacat pentru cel care presteaza, ca s-ar face de rusine! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Jenant moment din existenta lui. Daca nu putea...ce sa facem? ah? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 4 2009, 10:40 AM
Post #1048

Musafir

Hielau! Io plec imediat la consiliu profesoral ca fac parte dintr-o comisie si tre sa dau un raport. Nu ma killariti ca n-am treaba cu mortile si deja ma henerveaza ca nici un povestitor nu are incredere sa ma faca si pe mine o data mafioata, desi voi ma acuzati mereu de cand haul. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cand vad in mesaj cetatean cinstit a nush cata oara, imi zic- fir-ar a naibii de zana ce sunt! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Dottoressa se agita intr-adevar cam mult, dar mafioata, mafioata, nu-mi vine s-o condamn ca prea ma face sa rad. Hai sa-i gasim pe ceilalti doi, pe asta o mai pastram. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
invisible
post Feb 4 2009, 10:42 AM
Post #1049

Another Stranger Me

From: Capital City
Member No.: 40

hm, pana acum doar dr_wise imi trezeste suspiciuni ca ar sti ceva despre crima, restul populatiei este la fel de clueless ca si mine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu o luati ca un vot ci doar ca o constatare.

+Quote Post
angeldust
post Feb 4 2009, 10:46 AM
Post #1050

Musafir

Bai care stiti ca plecati si va intoarceti pe la pranz mai si votati, ca nu o lungim cu tura asta pana deseara.

+Quote Post

465 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st June 2025 - 06:59 PM