![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Subscriu Angelu'
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da pe cine sa votez, daca nu se da in vileag nici unul. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Sa condamn asa aiurea in plopi ca apoi sa faceti voi calcule, ca daca a votat atunci pe ala trebuie ca e cu celalalt, strategii mafioate, quiproquo-uri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ok, in cazul acesta, din moment ce primul vot este total aleator, votez dr_wise. Despre dovezi in tura asta nici nu poate fi vorba (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, votezi si tu la primu instinct, ca noi toti, ca doar nu se da in vileag mafiotu din prima tura amu.
Iote io-l votez pe invisipilu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa imi spune mie instinctu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu plantez un vot pt Dr_Wise
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Dr_wise.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io-l votez pe Invi. Merg pe mana lui Angelu'.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Votez si eu Lexie.
Cred ca a distrus dovezi! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana sa plece fiecare la mamaliga lui cetatenii orasului Eledy sau mai ciondanit o vreme in piata si s-au mai aruncat cateva acuzatii. in acest moment dr_wise are 4 voturi, Lexie are 2 voturi si apare un nou suspect in persoana numitei Invisible, si ea cu doua voturi.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Invi is a guy. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nah, Votez: albina.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd June 2025 - 05:00 AM |
|