![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata, maica!
Sa votez si eu, pana nu plec la cursul de "reciclare", adica la franceza: lexie, invisible, madutz. Ne vedem la usa blocului...sau pe lumea hailalta...cum o vrea Dumnezeu! Amin! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
doftoreaso tu iar esti cu drepturi multiple??? Cum pana mea votezi tu 3 persoane deodata?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unu bre nu mai multi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
deci blondele lui Dr Wise sunt lexie, madutz si invisible? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe doftoreasa o lasat=o vazul de atata benoclat pe vizoare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Albi, am ars dvd-uri in sensul ca le-am scris, nu ca le-am dat foc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Degeaba ma votati pe mine, o sa ne imputinam sansele sa-i descoperiti pe mafioti si ar fi pacat. Desi as merge pe mana lu' Angel, ceva imi spune sa n-o fac si cred totusi ca Doctoreasa noastra a facut cam mare tam-tam (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Votez dr_wise. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Ce aveti, maica, cu mine, ca-s batrana si cu mintea ratacita de atata singuratate?! Lasa, ca ajungeti voi asa, fara barbat (si ce frumos canta el dimineata, la cantatul cocosului "Treceti batalioane romane Carpatii!" (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )
Bine, bine....lexie...da' am pata pusa si pe madutz (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) ....ca-mi pare vocea ei cunoscuta... |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, doftoreaso....n-auzi bine. Daca confunzi vocea unui cetatean cinstit cu a unui mafiot (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Mi-ar fi placut mie sa o fac pe mafiotu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , da' nu mi-a mai mers, mi-au luat-o altii inainte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpi se poate o situatie a voturilor pana acum si numele celor care nu au votat inca?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daaa, greu de tinut contul!
Mai, madutz, da ceee vocea unui mafiot e diferita de vocea unui cetatean cinstit? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd June 2025 - 08:01 AM |
|