![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Angelu' am impresia ca a votat toata lumea. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai doctoreasa a votat? Ca ea a scris trei nume acolo (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Scorpi, dar o situatie totusi ca sa se vada mai clar? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
A votat si doftoreasa, pe lexie, si are pata pe mine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziulica Elady. Vai,dar ancheta e in ritmul melcului! Va anunt ca eu in curand plec la munca,si intru pe la 9. Ca sa nu ziceti ca ma ascund (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Suntem multi si e clar ca nu putem sa ne sincronizam cu totii si sa avem acelasi program. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sugestia Angelului e buna, daca stim ca plecam pentru mult timp, sa votam. Insa aseara era tare greu de votat. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am lasat votul. Degeaba tot asteptati, ca la prima crima e f greu sa tragi concluzii sau sa gasesti indicii. Se merge mai mult pe intuitie. Asa ca...hurry!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din calculele mele, situatia preliminara sta asa:
Wise - 5 voturi Lexie - 3 voturi Invi - 2 voturi Albina - 1 vot Deci bye bye Dr wise (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cred ca iar mori nevinovata, dar asta-i viata, rea si cruda. Cred ca cei cu roluri importante ati putea deja sa ii trimiteti PM lui scorpi. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca lumea s-a cam decis sa o trimita la esafod de doamna dr_wise. Sa fie ea criminala cu sange rece? Sa fie doar o biata pensionara cu unicul pacat ca gura e prea mare si ochiul prea curios? Sa fi pus numai lumea ochii pe colectia ei de dildouri de diverse forme si dimensiuni? Nu se stie inca ... cert este ca in timp ce lama ghilotinei scurteaza cu un cap trupul firav al batranei ceilalti 10 jucatori au dat deja iama sa-si imparta colectia de dildouri de care vorbeam.
Incet incet seara se lasa pe mahala .... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu l-am luat pe ala mare si negru (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Scorpiiiii mic si pervers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th June 2025 - 12:26 AM |
|