![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny colectie de dvduri xxx, Dr_wise colectie de dildouri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scorpi, Scorpi... (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un sat de vagaboante (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
io il vreau pe ala care face tot singur, ca ma doare incheietura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
vreo unu roz e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma da e frumos sa ne bucuram asa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
la culcare, pasarele. Gura!
Iaca veni si noaptea peste oraselul buclucas. Cetatenii si cetacencele s-au culcat sperand ca au facut dreptate. Dimineata le-a rezervat insa o surpriza mai mare: cetateana Chinte, una dintre cele mai frumooase domnisoare din oras a fost gasita fara suflare in propriul apartament, stangulata cu cureaua unui bici negru care se pare ca ii apartinea. De altfel cetatenii au descoperit in apartamentul sau un intreg arsenal de "jucarii" care de care mai interesante si pe care normal si le-au impartit cu multa zarva, tipete, smulgeri de par si picioare in dos. Dupa ce s-au linistit s-au adunat in piata din nou la sfat: Rozy, Invisible, Angeldust, MadutZ, Lexie, Roxana, Albinuza, Walpurgik si Szimcsi. Spor! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pfooaaa mai intai Fanny, apoi Chinte!!! Deja ma simt neglijata ca la mine nu atenteaza nimeni din primele nopti (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Dar asta imi da si de gandit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma asteptam sa crap in noaptea asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E dubioasa toata treaba asta, dar in orice caz, nimeni din cei pe care-i banuiam ca mafioti n-a fost ucis inca, deci cred ca sunt inca in viata toti. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Angel te simti neglijata? Poate chiar tu esti una din mafioate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . (e doar o constatare, nu o acuzare, momentan) Politia! Stie ceva politia? (daca mai este (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) LE: Nici din cei pe care ii banuiam eu, n-a murit nimeni. (mai putin Dr_wise, dar iese din discutie) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca primele mele presupuneri au fost nitel gresite (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Imi indrept acum atentia spre trio-ul Albinuza, Walpurgik si Szimcsi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu imi indrept atentia asupra Albinei, am eu sentimentul ca a primit rol important pentru ca a urmarit jocul pana acum si are sora cu antecedente penale. Si mai cred ca se afla in cardasie cu 2 dame al caror nume nu-l dau acum ca nu are sens, dar am zis de la inceput ca le banuiesc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th June 2025 - 03:35 AM |
|