![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie nici tu nu imi pari chiar Maica Tereza jocul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am un acces de paranoia, banuiesc pe toata lumea acum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine Angelu' (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ?
Eu mi-am adaugat pe lista pe Albi... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu ma gandesc la madutz si la albi, nush de ce imi par prea innocent to be true (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci pare ca se contureaza un curent puternic anti-albine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Albiuntso ia da matale din aripi repejor si treci aci si spune unde erai tu azi noapte? si acu doua nopti ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey Invi, am mai zis o data eu mi-s cetatean cinsitit... As fi vrut eu sa fiu iar mafioata, da' nu mi-a mai mers. Sper sa nu ma omoare nimeni la noapte (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu plec la masa, revin. Sustin ideea ca Albi este una dintre mafioate.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bai da nu am prea fost atenta bag de seama...walpu a votat-o pe albina, deci nu au cum sa fie in cardasie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) iar nu imi iese socoata. Prea greu domle cu atatia jucatori (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt complet nedumerita in continuare. De ce zici tu Lexie ca Albi ar fi mafioata? Ai dovezi concrete?
Ma retrag un pic, dar revin in max 2 ore. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez Albinutza dar posibil sa ma mai razgandesc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu deocamdata pe Angel o consider cetatean cinstit. Am insa banuieli legate de Lexie, Invi si Madutz. Iar Lexie mi se pare cea mai suspecta.
Deci, votez Lexie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th June 2025 - 01:44 PM |
|