![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpirescu cutzu bun nu mafiot rau. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
---------
Ce liniste in oras...daca nu as sti sigur ca altfel sta treaba as zice ca toate sunteti mafioate. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai ca sa va motivez putin sa va explic cum sta treaba. In momentul asta mai sunteti 5. In cazul in care ati eliminat deja o mafioata si de data asta nu o nimeriti si pe a doua, inseamna ca o sa ramaneti 4 din care probabil va mai muri una la noapte (daca nu are bulan sa o salveze doctorul, in cazul in care el mai traieste). Deci ati ramane 3 din care una e mafioata si asta v-ar obliga ca tura urmatoare sa o bunghiti corect, altfel pierdeti si aleluia. In cazul in care nu ati eliminat nici o mafioata pana acum, sunteti obligate sa nimeriti una la tura asta, altfel se termina si mai repede ca ramaneti 2-2 deci castiga mafiotii din start. Asa ca va rog sa va adunati fortele si sa va concentrati daca nu vreti sa fiti killarite. --------- |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am votat deja. Si sunt convinsa ca am dreptate (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Asteptam si cetatenii Scorpi si Rox sa voteze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu raman la votul facut (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sunt ferm convinsa
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi a votat deja...pe tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Le mai asteptam pe Rox si chinte |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, ma simt un pic aiurea ca nu prea am avut timp sa particip calumea la ancheta. M-au zapacit drumurile prin oras, dar intr-un loc anume am aflat un pont cum ca Szi, n-ar fi cetatean onest si se ascunde sub masca inocentei. Ma bazez si pe intuitia lui Scorpi, care are ceva stofa de detectiv si mirosul dezvoltat de la distanta.
Deci, votez Szi. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu imi mentin parerea ca Szi e aliata cu Teo, deci votez Szi
|
|
|
![]()
|
|
Daca ma linsati, o sa ma intorc sa va bantui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu veti avea liniste!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Booon deci se pare ca ati ajuns la o majoritate.
Voturile sunt dupa cum urmeaza Scorpirescu - Szi Roxana - Szi Chinte - Szi Rozy - Chinte Szi - Scorpirescu Daca sunteti de acord cu aceste voturi, urmatorul cetatean linsat va fi Szimczi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:10 AM |
|