![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu raman la suspiciunile mele : Albi,Lexie,Invi,Walpu ... Dar mai astept pana sa votez...
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, pur si simplu asta cred eu. Evident ca nu am dovezi clare, cum nici unul dintre noi nu are. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma ghidez dupa instinct. Si mai cred ca Albi este in colaborare cu Szi, insa nu reusesc sa depistez a treia persoana, pentru ca si eu tot pe Walpu o banuiam (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iote ce incredere are Szi in mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ori stie ea ceva sigur, ori asta e backup planul sa ma poata matrasi la noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io raman la varianta mea ca Szi si cu Albina fac parte din trio (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa pe a 3-a nu am depistat-o inca. Later edit : (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) acum iar o sa zica cineva ca m-am vorbit cu Lexie dar sa mor ca am postat in acelasi timp |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Angel, considerand ca esti cetatean cinstit, reciteste ce au scris de la ultima crima Invi, Madutz, Lexi. Se banuiesc intre ei toti, ca acoperire, insa apare un nume comun la toti trei. Albinuta. Ne spala creierele ca sa o votam si noi.
De aceea eu cred ca avem toti mafiotii in viata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mah Szi...Madutz ii banuieste si pe Lexie si pe Invi din cate vaz io (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pai, eu ce zic? Toti se banuiesc si intre ei, ca sa nu ne prindem ca sunt ei in cardasie.
Oricum, e doar parerea mea, ce am observat eu pana acum. Daca ma insel, God help us! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io cred ca te cam inseli de data asta, posibil unul sau doi dintre ei sa fie, dar nu in combinatia asta. Nu toti trei. Nu cred in varianta asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu as ruga politistul daca mai exista sa intrebe la noapte de Roxana sau de Lexie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si daca nu e niciuna din ele sa se anunte si sa zica, ca atunci cred ca am o idee de o combinatie castigatoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oricum, eu imi mentin votul.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu-i banuiesc deloc pe Madutz si Invi. Chiar despre Madutz si Rozy am zis ca nu cred ca ar fi din nou mafioti pentru ca au fost runda trecuta.
Argumentele tale fara nici o baza, Szi, incep sa arate ca varianta tu+Albi este din ce in ce mai plauzibila. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) LE: si eu rog politistul sa intrebe de mine la noapte, poate asa va convingeti ca ma bagati in oala gresita. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th June 2025 - 03:09 PM |
|