IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Szimcsi
post Feb 4 2009, 02:43 PM
Post #1111

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu zic ca daca politistul mai e in viata sa ne dea un indiciu, ceva, ca incepem sa pierdem teren.
Go to the top of the page

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 02:51 PM
Post #1112

Musafir

Uof (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu-i strategia mea, dupa cum ati observat jocul trecut, dar mi-ati dat o idee, pt jocul urmator, ca acum NU's mafiot... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si in plus eu am zis prima pe cine banuiesc...Walpu,Lexie,Invi,Dr_wise...doftoreasa s-a dus si am adaugat-o pe Albi, care pare suspecta...
Voi ati vazut cum a sarit Walpu pe mine prima data cand am zis lista mea de suspecti?...A votat-o Walpu pe Albi, dar deja Invi,Dr_wise si Lexie aveau 2 voturi si-mi pare putina diversiune aici (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 4 2009, 02:59 PM
Post #1113

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Nu stiu, vom vedea la sfarsitul acestei runde care e situatia. Poate nu vad eu bine, e adevarat ca sunt si obosita si plina de draci, asa ca s-ar putea sa nu gandesc limpede.

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2009, 03:03 PM
Post #1114

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Chinte? Creata noastra? da se pare ca ii umblau si ei ceva perversitati prin creieras ah?Unde o politia domnule??? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Iote na domnule! Dispare omu' un pic si gata sariti pe el! De unde eu vinovata mai? Madame Albina?
Io de 2 nopti ma chinui cu durerile lunare, de abia ma misc, si gataaa.
Cum a disparut Chinte, cum toata lumea pe mine? De ce? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Lexie, sa stii ca tu inca nu.mi inspiri incredere! Si a inceput sa ma macine si Invi trebuie sa recunosc!

+Quote Post
Lexie
post Feb 4 2009, 03:10 PM
Post #1115

Musafir

Ooo, ce vehement te aperi, Albi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am atins un punct sensibil? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2009, 03:18 PM
Post #1116

V.I.P.

Pai cum sa nu ma apar? ma casapiti nevinovata? Is tanara si frumoasa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Vreau si io sa mai traiesc un pic!
Acum cand is si io oleaca libera..
Da de ce ai fost tu prima careia nu-i convine ca ma apar? Eu imi mentin votul de data trecuta si votez: Lexie

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 03:21 PM
Post #1117

Musafir

Eu votez Albina.

S-ar putea sa lipsesc vreo ora jumatate, doua. Sa nu ma judecati in lipsa.

+Quote Post
Lexie
post Feb 4 2009, 03:22 PM
Post #1118

Musafir

Am spus eu ca nu-mi convine? Fiecare e liber sa spuna ce vrea, doar ca reactia ta e mult prea evidenta si am senzatia ca vrei sa-ti scapi pielea de mafioata mica punand masca de cetatean revoltat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu votez Albi.

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2009, 03:27 PM
Post #1119

V.I.P.

Binee ma las in voia poporului, dar o sa va para rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 4 2009, 03:31 PM
Post #1120

Musafir

Lipsesc niste marturii cheie in acest caz : Rozy si Roxanici plus Invi si Walpu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th June 2025 - 02:39 AM