IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 111 112 113 114 115 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
MadutZ15
post Feb 4 2009, 03:33 PM
Post #1121

Musafir

Rozy e la serviciu...din ce am inteles eu din ultimile ei marturii...

LE: V-am pupat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Feb 4 2009, 03:35 PM
Post #1122

Musafir

Sunt sigura ca toti au scuze bune pt lipsa, dar insitinctul imi spune ca din cei 4 cel putin o pers face parte din cuplul de mafioti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Marturiile lor oricum vor arunca o noua lumina asupra acestui caz.
Pana acum am urmatoarele variante de trio-uri, va rog sa ma ajutati cu argumente care poate si care nu sa fie, ca poate mi-au mai scapat amanunte:

Albi - Szi - Roxana
Invi - Lexie - Madutz
Wise - Walpu- Roxana

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2009, 03:40 PM
Post #1123

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

mm Invi dispare, Walpu dispare... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Rox a anuntat ca pleaca, si rozy la fel...

+Quote Post
invisible
post Feb 4 2009, 03:47 PM
Post #1124

Another Stranger Me

From: Capital City
Member No.: 40

hmm.. nush de ce dar cred ca albinutza mi se pare un pic suspecta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) votez albinuta runda asta

This post has been edited by invisible: Feb 4 2009, 03:53 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 4 2009, 03:51 PM
Post #1125

Musafir

Spiritele s-au incins iute de data aceasta in sat. cetateana Albi si cetateana Lexie s-au infipt una in parul celeilalte, dar nici un respectabil nu a sarit sa le desparta. Mai rau restul au inceput sa arunce cu rosii de pe margine.

Asteptam sa vedem cum vor evalua lucrurile. In acest moment Albi are 4 voturi impotriva, iar Lexie 2.

Cine mai pofteste cine mai doreste?

+Quote Post
angeldust
post Feb 4 2009, 03:56 PM
Post #1126

Musafir

Sunt foarte curioasa de votul lui Rozy si Rox, sa ma decid si eu asupra votului meu final (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 4 2009, 04:11 PM
Post #1127

Musafir

Walpu' o disparut la consiliu la scoala... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angel, ultimul trio poti sa-l tai de pe lista, dar dijeaba zic ca nu ma crezi, dottoressa o murit, acuma de rox nush (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pe de alta parte ma tot intreb de ce o dublu suspectezi pe rox avand in vedere ca mai mereu ti-ai aratat increderea totala in ea. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Acuma io ma intreb de ce nimeni nu te suspecteaza pe tine, sa fie oare ca ne tii mintile ocupate cu combinatii de mafioti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu nush pe cine sa votez, din nou, probabil o sa o fac aleatoriu ca prima data- cand n-ai nici o fonctie, cand dormi iepureste noaptea ca mafiotii iti vin de hac iar ziua concetatenii ca o satra de caini se napustesc sa te sfasie, nu ai multe sanse de supravietuire eniuei.

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 4 2009, 04:43 PM
Post #1128

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Oare mai dureaza mult pana se decid si cei care n-au votat? Nu de alta, dar ne apuca noaptea.

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2009, 04:52 PM
Post #1129

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pai cred ca o sa ne apuce, ca Rozy, daca imi amintesc eu bine a zis ca vine pe la 9? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 4 2009, 04:56 PM
Post #1130

Musafir

deci cred ca numa bine ma duc si io acasa, mananc, ma duc si pe la sala...mai trag si un pui de somn creca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Varianta asta cu 12 pers e cam taraganta asa, cred ca pe viitor mergem pe formula de 8, parca era mai ok.

+Quote Post

465 Pages V  « < 111 112 113 114 115 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th June 2025 - 04:49 AM