![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
votez: albi.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In caz ca la noapte ma matraseste cineva, va rog mult sa luati in considerare una din variantele expuse de mine si luand prin eliminare cine cu cine ar putea fi sunt sigura ca ii dati de capat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mmm gata..m-ati eliminat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) maare greseaaalaa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ho bre ca mai au de votat Rox, Rozy si MAdutz parca nu?? Plus ca eu mai pot sa ma sucesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cetateni eu va fac o propunere...cazul asta e mult prea greu sa poata fi elucidat cu una cu doua. Dupa aceasta tura, dimineata cum ar veni, daca doctorul mai este in viata, il rog sa se anunte. Dupa ce se anunta el, in cazul in care mai e in viata, sa se anunte si politistul si sa ne dea detaliat toate datele anchetei de pana atunci. Urmatoarea noapte, doctorul sa il salveze pe politist. Chiar daca doctorul moare, macar vom sti sigur niste chestii f concrete si restul pieselor le vom putea potrivi usor incat sa descoperim mafiotii! In caz ca se anunta doctorul si constatam ca nu mai avem politist, doctorul sa isi salveze mereu fundul propriu dupa aceea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar sa fiti cu bagare de seama si la cine se anunta politist, sa nu le vina unora idei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ehh?? do we have a deal? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt cu totul de acord si sper sa mai avem politist, ca sa deslusim o parte din ite, ca's incurcate tare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si eu ziceam la fel, Angel!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
De ce razi, povestitoareo? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Suntem de rasu povestitorilor sa inteleg? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th June 2025 - 02:13 PM |
|