IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 113 114 115 116 117 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
albinuza
post Feb 4 2009, 05:31 PM
Post #1141

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Spuneti si voi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 4 2009, 05:47 PM
Post #1142

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/cool18.gif)

(IMG:style_emoticons/default/dance1.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 4 2009, 05:47 PM
Post #1143

Musafir

Si eu sunt de acord. Daca inca ma suspectati, rog politaiu' sa intrebe la noapte de mine.
Daca activitatea ar fi mai prolifica, poate ne-am da seama mai repede de ceva. Asa cu posturi din an in Pasti uiti si pe cine ai suspectat pagina trecuta.
OTOH, nush de ce nimeni n-a atentat la angel pana acu' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) iar ca cetatean pare suspect de calma.

+Quote Post
Roxana_
post Feb 4 2009, 05:53 PM
Post #1144

Musafir

Abia ce-am facut ochi si ce vad pe aici?!

Si mie mi se pare Albi, ca prea se apara cu foc. Inteleg ca-i primul ei joc, dar parca prea puse prea multa pasiune. Am impresia ca nu face parte din grupul cetatenilor onesti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Deci votez Albi.

Si pentru ca amicei mele i se puse pata pe mine (vad ca-s pe pagini anterioare in 2 combinatii), rog si eu politistul sa intrebe de mine, ca sa nu mai existe dubii.

+Quote Post
Lexie
post Feb 4 2009, 05:57 PM
Post #1145

Musafir

Pacat ca politistul (asta daca mai este alive) nu poate intreba decat despre o persoana pe noapte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sa speram doar ca mai traieste si ca maine vom afla informatii noi.

Mai ramane votul Rozelului de aflat.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 05:57 PM
Post #1146

Musafir

Back si eu.
Am votat Albi.
Si pentru ca ma tot suspecteaza lumea, daca mai este politist, il rog sa intrebe si de mine, dar va tine ancheta in loc, eu v-am zis din prima tura ca sunt cetatean onest jocul asta.
In seara asta vom astepta pana vine Rozy, asta daca nu vreti sa trecem mai departe, avand in vedere cate voturi are Albi, si cu ce ar mai putea influenta situatia votul lui Rozy. Parerea mea, este ca putem trece peste votul ei, pt ca ne intindem mult prea mult...

P.S.:Stiu ca nu e corect, dar jocul trecut s-a trecut peste votul unora, iar acum suntem si mai multi.

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2009, 05:58 PM
Post #1147

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Daa daaa daaa cetaneam onest! Bine ca sunteti voi cetateni onesti! Prefacutelor! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 4 2009, 06:02 PM
Post #1148

Musafir

Eu as spune ca votul Rozelului este important ca sa vedem cine pe cine voteaza... Desi acum nu mai e foarte relevant, dar totusi...

+Quote Post
angeldust
post Feb 4 2009, 06:04 PM
Post #1149

Musafir

In urma voturilor voastre cam reseie dragelor ca iar suntem pe cale sa omoram un om nevinovat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau cineva voteaza la deruta, in ideea ca macar doi din trei sa scape si sa ne zapaceasca si mai rau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 06:04 PM
Post #1150

Musafir

Dap...asa-i este important pentru a deslusi in ce "tabara" este, dar cred ca se intinde prea mult. Din partea mea, no problem, is aici.

+Quote Post

465 Pages V  « < 113 114 115 116 117 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th June 2025 - 04:15 PM