IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 114 115 116 117 118 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Feb 4 2009, 06:12 PM
Post #1151

Musafir

Cred ca e cam evident ca Rozy ar fi votat-o pe Lexie ca doar a votat-o de la prima tura. Dar oricum asta nu mai schimba cu nimic situatia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am putea sa incheiam si fara votul ei, dar mi-e teama ca si povestitorul ne-a disparut de prin zona, asa ca mai asteptam nitel.
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Feb 4 2009, 06:28 PM
Post #1152

Musafir

Da...cred ca putem decide daca s-o mai asteptam pe Rozy ori ba; probabil ca votul ei nu prea mai poate influenta situatia.
Acum sa vedem ce zice si povestitorul.

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2009, 06:32 PM
Post #1153

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

I'm going to die? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Cruel world! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 4 2009, 06:41 PM
Post #1154

Musafir

poi daca nu te lupti pt viata ta deloc? ce sa-ti fac?

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2009, 06:47 PM
Post #1155

V.I.P.

Pai io ce as putea sa mai spun? Sunteti toate chitite pe mine, si nu vedeti cum Lexie va lucreaza pe la spate! Si Invi? El a tacut si a copt pana acum! A zis si el 2 vorbe 3 prostii, si a cam votat la plesneala. Lexie a zis de la inceput ca a ars niste cd-uri! Daa, am citit cand ai zis ca de fapt ai vrut sa spui ca le-ai scris (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu spun ca Lexie e in cardasie cu Invi. Nu imi dau seama daca al3-lea e mort sau viu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 4 2009, 06:47 PM
Post #1156

Musafir

Avand in vedere ca Rozy inca nu a votat propun sa imi spuna toata lumea daca isi mentine votul initial indiferent de votul lui Rozy. Se pare ca albina are majoritate de voturi si va fi linsata in aceasta seara.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 06:49 PM
Post #1157

Musafir

Eu imi mentin votul -> Albi

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2009, 06:49 PM
Post #1158

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/valea.gif) daca ma prindeti..

Io acum ma duc sa vad de Madutz...
De ce toata lumea a votat persoanele noi? Eu nu m.as mira foarte tare daca ar fi iar Madutz si Rozy! De ce se merge pe premiza ca cel nou e mafiot? Pe saraca batranica Wise ati omorat-o! Fara inima! Si eu nu cred ca e vinovata! Asa faceti si cu mine acum!
O sa vedeti ca o sa muriti inconjurati de mafioti,si or sa scrumeze pe mormintele voastre zambind in coltul gurii! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

aaa si Lexie de ce le-a eliminat din start pe Madutz si Rozy? Nu vi se pare un pic ciudat? Tot jocul le-a luat apararea! Da nu-i nimic! Voi omorati oameni nevinovati! Repede, ele doua scoase din calcul, ca domnule draga au fost mafioate si data trecuta... Pai daaa! Au fost si au experienta...

Plec acasa! Sa ma reculeg... Auziti voi..ce nedreptate!!

This post has been edited by albinuza: Feb 4 2009, 07:00 PM

+Quote Post
Lexie
post Feb 4 2009, 07:10 PM
Post #1159

Musafir

Albi, nu le-am luat apararea, am spus doar ca nu cred ca Scorpi le-ar fi numit tot pe ele mafioate daca abia au fost, desi trebuie sa recunosc ca, daca a facut-o, it was smart, ca ne-a derutat foarte tare.

In orice caz, sunt cetatean cinstit si am fost prima care a rugat politistul sa intrebe de mine la noapte. De ce as fi zis asta aiurea, sa-mi pun streangul de gat singura?

Imi mentin votul pentru Albi si ii mai spun inca o data ca arsul dvd-urilor = scrierea informatiilor pe acestea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 07:16 PM
Post #1160

Musafir

Uof Albi, Albi...Lexie nu stiu de ce imi ia apararea (mai ales ca ea e pe lista mea de suspecti), dar eu chiar n-am nicio treaba cu mafia tura asta...Stiu ca am dus oleaca lumea de nas tura trecuta (modesta mai sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) dar jocul asta nu mai am de ce. Iar eu nu merg pe premiza ca cei noi sunt mafioti.

+Quote Post

465 Pages V  « < 114 115 116 117 118 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th November 2025 - 12:32 AM