IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 115 116 117 118 119 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Feb 4 2009, 07:39 PM
Post #1161

Musafir

Noah daca nu se mai intampla nimic palpitant eu ma pun sa ma uit la Gossip Girl (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Feb 4 2009, 07:48 PM
Post #1162

Musafir

Si eu o sa ma uit la film (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca intru mai tarziu cand poate vine si Rozy.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 4 2009, 07:59 PM
Post #1163

Musafir

Ce facem cu orasul asta, bre? Il judecam fara Rozy? Nu mai zice nimeni nimic?
Hai ca eu mi-am facut povestea (am tras un pic de timp pentru asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
albinuza
post Feb 4 2009, 08:01 PM
Post #1164

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mdaaa Madutz...doar nu o sa spui acum ca stii de ce iti ia apararea nu?? Ca doar nu o sa te dai de gol. Toate mergeti pe ideea ca cei noi sunt cei rai!
Lexie, let's get serious. Daca o spuneai o singura data mai ziceam, dar le.ai luat apararea in nenumarate randuri, asa ca nu mai incerca sa o dai cotita.
Si daca stam bine si ne gandim, si Walpu e putin suspecta. Parca prea e "deranjata" ea de faptul ca nu o pune nimeni si pe ea mafioata. S-a scuzat din prima, inainte sa apunce lumea sa-si formeze o idee. Din cate stiu eu, cine se scuza, se acuza.
Cate voturi am eu? 6? Pai ar fi cam 3 mafioti, si restul s-au luat dupa ei.
Eu spun sa va mai ganditi, ca o sa o merliti cu toatele. Parerea mea de cetatean cinstit pe cale de a muri nevinovat... eee asta e viata. Cruda si nedreapta...

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 08:10 PM
Post #1165

Musafir

Scorpi eu zic ca tu alegi ce si cum.

+Quote Post
Lexie
post Feb 4 2009, 08:25 PM
Post #1166

Musafir

Albi, faci cam multa valva si dai din aripioare intr-un mod nervos. Eu spun ceva, tu interpretezi exact asa cum vrei. Nici nu ma mai scuz, stiu foarte bine ce sunt si o sa vedeti la sfarsitul jocului ca am spus adevarul.

Cand am fost mafiot, si eu am negat pana in ultima clipa, doar-doar mi-oi scapa pielea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 4 2009, 08:32 PM
Post #1167

Musafir

Bai mi se termina si Gossip si tot nimic? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai domle cu povestea aia, ca vad ca oricum nu se grabeste nimeni sa devoteze

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 08:46 PM
Post #1168

Musafir

Eu zic sa mai stam 15-20 de min, ca poate apare si Rozy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 4 2009, 08:50 PM
Post #1169

Musafir

sau poate scorpi nu se grabeste ca or mai fi si alti cu "roluri importante" care nu-s prin zona, si degeaba atunci ca tot nu putem da drumul la o noua tura (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 08:52 PM
Post #1170

Musafir

Sau asa Angelu'

+Quote Post

465 Pages V  « < 115 116 117 118 119 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th June 2025 - 10:40 PM