IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 116 117 118 119 120 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lexie
post Feb 4 2009, 08:54 PM
Post #1171

Musafir

6 more minits
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Feb 4 2009, 08:57 PM
Post #1172

Musafir

Io fusei un cetatean cam 'handicapat' (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) care si-a dereglat singur netu' si pana n-a venit omu' meu acasa n-am mai reusit sa ma conectez sa va zic ceva.
Raman la Albi. Nu-s inca convinsa ca fac ceea ce trebuie, dar vreau sa terminam runda asta...ca jocul se va lungi si mi-e sa nu ma cheme maternitatea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 4 2009, 08:58 PM
Post #1173

Musafir

Nu cred ca votul lui Rozy mai poate schimba ceva asa ca ...

Votata de majoritatea populatiei cetateana Albinuza este condusa acum cu alai catre spanzuratoare banuita fiind de odioasele crime din ultimile doua nopti. Si uite asa au rasuflat usurate cam 30% dintre nevestele orasului si chiar si 15% dintre soti ( (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) pentru ca conform casetelor gasite in apartamentul lui Fanny se pare ca cetateana Albi avea o gramada de cunostinte in oras si nu prea facea diferente (if you know what I mean).
Revenind la povestea noastra ne intrebam acum: era Albi intr-adevar unul dintre criminali? Sau gelozia i-a orbit pe cetateni si viata plina de aventuri a domnisoarei i-a adus in final sfarsitul mai devreme decat ar fi trebuit?

Restul cetatenilor se baricadeaza acum in case de frica atator crime si asteapta cuminti dimineata. Se face liniste.

Rog sa nu mai posteze nimeni pana nu incep eu povestirea de dimineata.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 4 2009, 09:40 PM
Post #1174

Musafir

Dis de dimineata cetateana Maricica se trezi mai devrem ca de obicei ca urmare a mieunatului enervat a celor 12 pisici ale vecinei ei. Pompierii chemati in graba au spart usa si au gasit-o pe vecina Angeldust fara simtiri in patul ei. Un cutit de macelarie strampungea trupul tinerei in dreptul inimii. Vecina a lesinat, iar sotul ei a iesit urland pe strada si alarmand tot orasul. Pisicile si trupul fetei au fost ridicate de pompieri si duse la centru pentru cercetari. Apartamentul a fost perchezitionat amanuntit si s-a dovedit ca raposata Angeldust, care canta in corul bisericii in fiecare duminca, lucra de 3 ani la una din cele mai cunoscute linii erotice din judet.
Se pare ca cosmarul din orasul X inca nu a luat sfarsit. Inca un cetatean ucis miseleste.
Au ramas sa se traga de par unu pe altul urmatorii: Szimcsi, Walpurgik, Rozy, Invisible, Roxana, Madutz si Lexie.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 09:51 PM
Post #1175

Musafir

Angelu' (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...
Politia?!

LE: Acum nu mai zice nimeni nimic?

+Quote Post
rozy
post Feb 4 2009, 09:59 PM
Post #1176

Musafir

Ahh...we're doomed!Eu banuiesc urmatoarea combinatie
Lexie-Walpu-Szi
Prima pare cea mai suspecta...prea sarea in sus cand lumea se apara "vai Albi da' ce te agiti asaa? Am atins o coarda sensibila?"
Pana la urma orice cetatean cinstit sau nu s-ar fi aparat,dar tu vroiai doar sa pui paie pe foc!!!
Fara nici un dubiu, votez Lexie

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 10:05 PM
Post #1177

Musafir

Cam ai tu dreptate Rozy... Si Walpu a sarit pe mine prima tura, cand am zis ca e suspecta...Si Szi a avut un comportament ciudat... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar cum se face ca sunt 6 anonimi si nimeni nu mai zice nimic? Acum sigur vom fi printre suspecte, ca nah...am vorbit primele. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 4 2009, 10:12 PM
Post #1178

Musafir

Fuck, now we are really doomed!
Lexie apare intr-adevar suspecta pe lista multora, invi si szi tac malc, abia abia de-au zis ceva jocul asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Daca am ramas fara politie, fara doctor si cu 2 sau 3 mafioti in oras am pus-o. Dar daca au macelarit-o pe angel inseamna ca undeva pe aproape a atins o coarda sensibila. Sa ne uitam inapoi si sa cugetam.
Rozy, nu-ti mai pierde vremea sa ma bagi la mafioti ca nu-s, nu m-ati crezut in nici un joc pana acum si n-am fost. Apai atunci cand o sa fiu ce-o sa mai credeti. Acuma analizam situatia si am vazut ca crimele au fost cu tematica regionala: au omorat 2 bucurestence(fanny si chinte), au omorat litoralul(dr si albi), iar acu au inceput cu vestu' (angeldust- evidemment urmez io). Ma intreb de ce jocul asta n-am avut doctor si politist deloc frate, la atata omenet.
Un indiciu pt. cetatenii ramasi care vor sa ajute la ancheta si sa nu ma macelareasca aiurea, mergeti inapoi cand vi s-au trimis rolurile- cetatean cinstit- da? Daca ati primit acelasi lucru ca si mine o sa stiti ca nu mint.

+Quote Post
Roxana_
post Feb 4 2009, 10:17 PM
Post #1179

Musafir

Stati ca nu-mi revin din soc: cum adica s-a dus Angelu'? Partenera mea de silogisme.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 4 2009, 10:17 PM
Post #1180

Musafir

Well...
Votez Lexie.
Ce va fi va fi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Lista mea ramane in picioare (cu 2 mai putin: Albi si Dr): Lexie, Invi, Walpu(pe ultimu loc,ca ai argumente plauzibile (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )

+Quote Post

465 Pages V  « < 116 117 118 119 120 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th June 2025 - 02:52 AM