![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu,de tine nu-mi fac griji acum,pt ca nu e nic concret. Dar de Lexie sunt ferm convinsa. Mentin votul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma gandesc la Lexie. Prea a fost incisiva cu Albi si n-am de unde sa stiu daca una era intr-o tabara si alta intr-alta. Daca Albi o fi fost cetatean onest, atunci Lexie nu mai e. Deci o votez pe Lexie.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tare mai sunt curioasa cine era doctoru' si cine politistul ... Oare s-au dus asa de repede? Cum a zis si Angelu', daca mai sunt in viata ar fi bine sa se anunte, sa se faca putina lumina.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, eu ma retrag ca-mi face asta mica scandal prin burtica si trebuie sa stau intinsa.
Imi mentin votul de mai sus. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din pacate, cetatenii cinstiti care au mai ramas vor fi rapusi de mafioti si o sa pierdem! Tot nu reusesc sa-mi dau seama cum e format trio-ul asta,dar e clar ca vinovatii isi joaca foarte bine rolul.
Vad ca foarte repede v-ati exprimat votul de data asta si m-ati votat pe rand: Rozy, Madutz si Roxana. Parca prea bate la ochi toata treaba asta si chiar imi pare rau ca am ignorat posibilitatea ca Rozy si Madutz sa fie suspecte, m-am gandit ca nu ar putea fi consecutiv mafioate dar totul este posibil. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pe Walpu o cred ca este cetatean cinstit pentru ca la fel scrie si in mesajul meu. Walpu, ajuta-ma sa descoperim trio-ul asta pacatos pana nu ma matrasesc astia si castiga. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) LE: Am mai cantarit un pic si votez Roxana pentru ca tot mai cred pe undeva ca Rozy si Madutz nu's mafioate. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si daca ma uit in urma la variantele expuse de Angel, Szi-Albi-Roxana ar fi un trio perfect valabil si de o mafioata deja ma scapat. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am descoperit ceva pe-aici... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Devotez Lexie. Si revin.
Astept marturiile lui Invi si Szi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
apai dragii mosului, e complicat rau de tot ce se intampla, foarte greu sa arati cu degetu si sa fii si sigur pe ceea ce spui. Si nici nu am intuitie feminina ca angeldust (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) As putea crede ca e lexie, care de fiecare data a votat ce a votat majoritatea (poate pentru a grabi iesirea din scena a cetatenilor nevinovati)
This post has been edited by invisible: Feb 4 2009, 10:47 PM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi?!
Walpu,Invi voi pe cine ati vota? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Stimati concetateni, situatia e grava. In calitate de politist al satului, am incercat sa dau de urma criminalului (fara succes trebuie sa recunosc), dar macar am aflat cine sunt cetateni onesti ai acestei comunitati. Szi, Walpu si cu Madutz sunt niste persoane absolut onorabile, fara pata, chiar daca apareau pe niste casete ale raposatei fanny. Ramane acum insa intrebarea intrebatoare, sunt mafiotii toti in viata? Este doctorul mort? :|
Rozy, , Roxana si Lexie sunt persoanele care au mai ramas pentru a fi supuse judecatii Oare cine sa fie dintre ele? :| cetatenii cinstiti ce parere au? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io zic roxana si asta e si votul meu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 02:38 AM |