![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Rox, Scorpi, vedeti ca peste voi o sa vin prima data (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gura mica, mafiot mic si rau ce esti!!!
scorpirescu isi mentine votul |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mah, eu fi eu multe, dar "mic"? Pe pariu ca-s mai inalta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topicul se inchide pentru o vreme...ramaneti pe faza pentru dezvaluiri. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
----------------------- Asadar, cetatenii buclucasi ai orasului Elady au votat ca in aceasta noapte sa fie linsata cetateanca Szimczi. R. I. P (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Au mai ramas in viata: chintesenta Roxana rozy scorpirescu. In timpul noptii...pe cand cetatenii cinstiti dormeau linstiti, Chintesenta Raului si Roxana Corleone i-au venit de hac lui Rozy si au facut-o sa plateasca in sfarsit pentru acuzatiile aduse. Cum doctorul, Sweet girl nu mai era prin preajma sa o salveze, Rozy nu a avut nici o sansa in fata mafioatelor care au reusit vreme buna sa o duca de nas, convingand-o ca sunt cetateni cinstiti. Politistul, Lexie, rapus la datorie inca din prima seara probabil se rascoleste acum in mormant vazand cum cetateanul cinstit, Scorpirescu, aflat in inferioritate numerica este nevoit sa treaca de partea mafiotilor pentru a-si salva viata. Chintesenta si Roxana dau acum o petrecere in oras in cinstea victoriei lor, petrecere la care au invitat toti prietenii. Credits go to: Roxana Corleone - mafioata pe care nu o banuia nimeni (except Teo) Chintesenta raului - mafioata care v-a lucrat la psihic bine de tot incat a scapat de fiecare data Sweet girl - doctorul care nu si-a salvat pielea atunci cand trebuia si a salvat-o pe chintesenta in schimb (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (Ironia sortii) Lexie - politistul care nu a mai apucat sa isi exercite drepturile Scorpirescu - cetateanul cinstit care o banuia pe Szi Rozy - cetateanul istet care a intuit ceva spre final dar nu a avut sustinere Teocris - cetateanul care dorind sa ii salveze pe altii si-a atras singur condamnarea Szimczi - cetateanul indus in eroare care nu s-a luptat prea mult sa isi salveze pielea----------------- Topic deschis la comentarii libere din partea oricui |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Hei, pe Roxana am banuit-o eu de la inceput. Si daca va aduceti aminte am atras atentia asupra celor doua mafioate, ba chiar am adus si argumente. dar nu citeste nimeni ce gandeste neuronul meu.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e drept ca tu ai intuit prima, dar daca nu ai reusit sa convingi pe nimeni ca teoria ta e adevarata tot dijaba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ba mai mult, le-ai convins sa te voteze pe tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oameni rai.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
si cand ma gandesc ca a fost prima data cand am jucat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu eram sigura ca Rox e mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Faina criminala aveam printre noi. Dar uite ca m-a indus Chinte in eroare. De dimineata eram convinsa ca vreau s-o linsez, dar am crezut-o cu faza cu laptopul. Desteapta de mine nu mi-a trecut prin cap ca s-ar fi putut sfatui cu Rox dinainte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa-mi trebuie. Scorpi, vezi ca m-ai omorat degeaba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu eu le-am convins. Au fost induse in eroare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa e cand vrei sa faci bine- sfarsesti tu rau. Asta e o filozofie de viata probata.
Cand incepe partea a doua? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu chiar nu am mintit la faza cu laptopul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acum asta este, e clar ca data viitoare nu o sa ma mai creada nimeni indiferent ce as face (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) imi pare rau de sweet, dar avea suflet prea bun ca sa nu fie doctor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:22 AM |
|