![]() ![]() |
| MadutZ15 |
Feb 5 2009, 12:15 AM
|
|
Musafir |
Rozelu nu ma intorc impotriva ta (inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Dar daca despre voi 5 nu se stie nimic sigur...ai intrat si u in oala... Asta daca Invi e politist si Walpu si Szi sunt nevinovate.
|
|
|
|
| walpurgik |
Feb 5 2009, 12:18 AM
|
|
Musafir |
Lasati paranoia.
Cred ca szi doarme ca sa-si exprime votul la ora asta. Banuiesc ca maine dimineata se va face dreptate. Oricum si povestitorul a adormit in post. |
|
|
|
| Roxana_ |
Feb 5 2009, 08:57 AM
|
|
Musafir |
Nu stiu ce-am facut de v-am dat de banuit. Bine ca macar a aparut politistu' in cele din urma sa ne mai ajute. Eu nu-s mafiot, sunt doctor si mi-am salvat pielea de fiecare data. Dar daca voi vreti sa ma dati afara, asta e...
Mie Lexie mi se pare ca face partea din gasca 'railor', asa ca nu-mi schimb votul. |
|
|
|
Feb 5 2009, 09:13 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Deci, am avut dreptate tot timpul cand am zis ca Angel e inocenta jocul asta. Si o sa fac ce a sugerat ea.
Astept sa se anunte politistul, daca mai e in viata. Promit sa-l salvez la noapte daca se anunta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si imi mentin votul de ieri: Lexie Rox (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Te-am prins! Adica esti doctor? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta e tare. nu ma asteptam ca Roxanica sa fie mafioata cu sange rece. Rectific: votez ROX hai, ca ma trezesc si eu, incet-incet. invi, tu porti cascheta jocul asta? Deci inseamna ca: Rox, Lexie si Rozy sunt mafioatele noastre. Le-am prins (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca m-ati fi ascultat de zilele trecute cu Lexie, n-am mai fi avut trei mafioti in viata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| scorpirescu |
Feb 5 2009, 09:44 AM
|
|
Musafir |
Cred ca e cazul sa inchei jocul asta, nu mai sunt multe de spus. .. asa ca..
Anuntam pe aceasta cale ca cosmarul locuitorilor orasului a luat sfarsit. Isi iau la revedere de la dumneavoastra eroii acestei serii: - batranica dr_wise, zisa si "the godmother", criminal cu sange rece, dar care a fost scoasa din scena din prima zi mai mult din intamplare decat ca urmare a efortului politiei romane - simpatica albinuza, fiica si partenera in cele rele a bunicutei mai sus numitei nimerita la fel mai mult din intamplare - mafiotul numarul 3 "Roxy-boxy" care ramasa singura si prinsa cu cioara vopsita a fost nevoita sa ia pozitia culcat si sa se retraga taras grapis pentru a scapa de furia hraparetilor cetateni. - doctorul Szi, scolit in romania care si-a salvat pana in ultima clipa numai propiul dos - politistul Invisible, travestit, recunoscut in oras pentru costumatiile sale cu rochii si fuste stramte si lucioase, o impresionanta colectie de peruci de diverse culori, precum si pentru cluburile dubioase pe care le frecventa. - restul cetatenilor onesti: Walpurgik, Chinte, Lexie, Madutz, Rozy, Fanny si Angeldust. GATAAAA!!! |
|
|
|
| Lexie |
Feb 5 2009, 09:48 AM
|
|
Musafir |
Total gresit, Szi.
In mintea mea exista 2 variante acum: Albi, Dr_wise si Roxana ca trio sau Albi, Rozy si Roxana. Daca primul trio este cel corect, in seara asta castigam omorand-o pe Roxi. Daca e cel de-al doilea, mai avem un hop de trecut cu Rozy. In orice caz, Roxana este prezenta in ambele ecuatii si nu cred ca este doctorul. S-a hotarat sa dezvaluie asta cand aproape ca avea streangul de gat ca sa se salveze. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) LE: Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Am castigat! Mama ce i-am dibuit pe rand pe mafioti, am avut fler noi, cetatenii (bine, Rozy a avut ce a avut cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Daca nu eram pe pozitie, ma matraseati una-doua. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Feb 5 2009, 09:52 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Exact ca Szi am facut eu cand eram doctor. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mi-am salvat mereu propriul dos si mare mi-era uimirea "dimineata" ca nimeni nu ma vanase, dar omora cetatenii pe capete (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar, deh, spiritul de conservare se pierde greu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Aviz viitorilor povestitori. Dati rolul cuiva mai altruist! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Feb 5 2009, 09:56 AM
|
|
Musafir |
Mai fetelor, eu mi-am dat seama ca, ramasa singura, aveam un fel de misiune imposibila. Cum sa elimin 6 cetateni? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Marturisesc c-am vrut sa-l elimin din start pe Invi...dar m-am gandit sa las jocul sa fie tonic. Si pe Angelu' tot d-aia am tinut-o in joc mai mult. Recunosc ca n-am banuit-o un moment pe Szi c-ar fi doctor. |
|
|
|
| Lexie |
Feb 5 2009, 09:58 AM
|
|
Musafir |
Eu de Albi am fost sigura 99% ca e mafioata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Feb 5 2009, 09:59 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
adica tu m-ai omorat pe mine? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 09:54 PM |
|
|