![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai jocul asta chair am nimerit-o toti din prost noroc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe Wise eu nu am banuit-o deloc, ma gandeam ca asa joaca ea ciudat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe albi am banuit-o dar nu am fost 100% convinsa, mai ales dupa ce am vazut ca a votat-o si Rox (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe Rox insa am banuit-o apoi si era urmatoarea pe care as fi votat-o, numai ca m-a matrasit la timp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) PE invisible iar nu l-am banuit deloc ca e politist (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am crezut ca Szi si Chinte sunt restul personajelor importante initial, apoi nu imi ieseau calculele, oricum a fost o zapaceala totala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Data viitoare jucam doar cu 8 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, next time sunt femeia de servici si (IMG:style_emoticons/default/shutup28.gif) tac din gura. Bag seama, vi se pune pata tot timpul pe astia cu "personalitate" (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) .
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
I agree (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am uitat sa zic "Felicitari" lui Scorpi mic! A stiut ea ca "sexul" vinde si-a creat o poveste mai tare decat orice inventie Libertatea, CacCan si Click la un loc. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da da, si mie mi-a placut povestea lui scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma gandeam next time sa fiu eu iar povestitor daca altcineva nu isi doreste, dar eu nu prea mai am nervi de inventat povesti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O sa fie mai sec asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si de la mine felicitari multe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru Scorpi. A fost formidabila. O poveste adevarata.
Si cum mai credea ea ca Invi e muher (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
bai, eu as vrea sa prind si eu un joc de 12. Mie mi-a placut .. si cred ca ar fi mult mai fain daca raman catre sfarsit mai multi mafioti... Asta a fost destul de aiurea ca mi-ati matrasit mafiotii din prima si numai din intamplare.
Anyway, scorpirescu nu o sa mai fie foarte curand povestitor ca mi-au iesit peri albi incercand sa inventez povesti.. Mi-ati ocupat 2 seri absolut in intregine si nici la lucru nu prea am avut loc de respiro ca trebui sa fiu mereu pe faza. Si voi bateati aci din picioare ca sa trec mai departe sa viu sa numar voturi si mrrrrrr |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, ce daca bateau ele din picioare? Trebuia sa le ignori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Pana la urma, la lucru intai trebuie sa ne facem datoria (stiu ca suna mai ceausist) si apoi sa ne vedem de joc. Cred ca toata lumea trebuie sa fie intelegatoare cu ceilalti. Eu care stau acasa in marea majoritate a timpului, tot nu pot fi prezenta full, dar voi, care mai sunteti si la lucru sau in sesiune. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi placu batalia pe dildourile mele, de ex-bugetara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cand te gandesti ca-n realitate, inca mai visez la unul care sa-mi umple poseta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noah...va ganditi si imi spuneti, vrea cineva sa fie povestitor tura urmatoare?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 11:29 AM |
|