![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Inspectorul clouseau (aka moi) se bucura pe aceasta cale ca a reusit sa aduca linistea in randul cetatenilor (chiar daca nu a fost vina mea ca am castigat) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca fac parte din categoria cetatenilor castigatori, ma ofer sa fiu povestitor, daca nu vrea nimeni altcineva din cei care n-au fost pana acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
no problem with me (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jucam cu 8 sau cu 12? anyway, I'm in (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
super (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trimiteti PM-uri lui Lexie. De data asta primii 8 inscrisi, primii serviti. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce repede s-a adjudecat. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Poftiti, dragii mei.
Avem 5 inscrisi, mai sunt 3 locuri libere. 2 locuri disponibile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
are we there yet? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
e bine si 12c bre, ce... las sa joace lumea
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
cum vreti voi..putem si cu 12, insa daca nu nimerim iar mafiotii din prima parca vad ca dureaza 3 zile un joc.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey eu acum m-am trezit. Se vede ca nu mai aveam mafioti printre noi. Yupiiiii am castigat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Scorpi (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) Trebuie sa recunosc ca in afara de Dr_wise nu m-am gandit din prima la alt mafiot din cei 3.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
1 loc liber pentru a ajunge la 8 jucatori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 04:27 PM |
|