![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi de ce ma acuzi? Argumente (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu am zis ca am un alibi, pe care nu-l pot spune asa repede.
Si mie mi-e suspect Invi...Asa ca primeste un vot de la mine. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz nu inteleg strategia ta...tocmai ai sugerat ca ai un alibi f bun, deci toata lumea o sa creada ca esti ori doctor ori politist. Spre binele tau sper ca esti doctor si ca o sa te salvezi la noapte ca sigur dupa declaratia asta o sa fii pe lista neagra a mafiotilor.
Sau poate esti tu f vicleana si incerci sa ne induci in eroare cu declaratia asta de fapt (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da de ce madutz? Trebuie sa-l prelucrezi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
sunt flatat de voturi dar totusi care este motivul pt. care un cetatean onorabil ca mine ar putea face asemenea gest? Am zis invidie pentru ca eu consider ca a fost omorata de o persoana care ar vrea sa ii ia locul (si aia clar nu sunt eu, imi este chiar imposibil) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Plus ca ar fi foarte evident ca sa fiu pus o data politist, o data mafiot (desi nu am avut acest rol inca) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) E un pic prea evidenta schema destabilizatoare stimati concetateni, nu credeti? :|
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu trebe' sa prelucrez nimic, Albi.
Angelu' daca ma linsati voi, nu mai apuc noaptea. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teoretic si eu il suspectam pe invi, mai ales ca n-a mai avut rol de mafiot dar parca pare mai relaxat decat de obicei. Cand a avut un rol important a cam tacut si a mers pe burta, under the radar (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Iar sunt in impas nuj pi cine sa votez.
Madutz nu erai in situatia de a fi linsata, parerea mea e ca te-ai hazardat cu declaratia asta. Si stiu ca prost nu joci, ca am vazut cum ne-ai dus de nas tura trecuta cand ai fost mafiot, deci ma intreb de ce ai jucat asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
angel, tocma tu ar trebui sa stii ca asta e felu' meu mai relaxat, nu ma agit, cool as a fish (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca si astea sunt dovezi impotriva mea... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si ca sa imi continui teoria cu invidia, o persoana tanara si ambitioasa ar putea sa caute sa o elimine pe chinte din rolul sau de star mass-media. Eu ma gandesc ca madutz se potriveste foarte bine descrierii, ar putea fi fara probleme urmatoarea vedeta :| This post has been edited by invisible: Feb 5 2009, 12:44 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mmmm Invi, adica daca asta e felul tau relaxat, insemna ca ai fi relaxat in orice situatie nu? Chiar si in ipostaza de mafiot (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si Angel, tu de ce ma rog, SPERI sa fi fost Chinte politistul? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Well...tura asta am jucat prost, pt ca m-ati acuzat prea repede. Nu pot fi vedeta Invi, nu-mi place sa vorbesc in public, nu stiu sa fac asta. Asa m-au suspectat unii si tura trecuta....degeaba. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Devotez Invi. M-am prea grabit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albino tu citesti in diagonala? Eu am scris tocmai contrariul! Esti prea ocupata sa faci strategii sau ce iti sta pe creier?
Focus people, de data asta suntem 8, orice cetatean nevinovat linsat conteaza! Pana acum scorpi, rozy si Roxana sunt cam asa under the radar. Si experienta de=a lungul timpului mi-a demontrat ca cel putin una din persoanele care someaza in prima tura sunt dintre mafioti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Madutz hai sa zicem ca pana acum te cred ca nu e nici o strategie si ai jucat prost. Dar daca esti politistul macar hai sa dam totul pe fatza acum si zi de cine ai intrebat in prima noapte. Ca daca cumva mori la noapte, macar de o persoana sa stim sigur. Doctorule, daca mai esti prin zona, hai sa ii dam circumstante atenuante lu MAdutz si salveaz-o la noapte. Daca nu, D-zeu cu mila Madutzule, ti-ai facut-o cu mana ta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 08:39 PM |
|