![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sorry Angel, citisi nasol!
Rozy, nu cred. Cred ca-i "cistita" tura asta. Rox, cred ca e prea emotionata sa poata sa omoare pe cineva. Madutz, imi pare suspecta. Cum i s-a atras atentia ca joaca ciuat, a si devotat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) La restul ma mai gandesc... |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am devotat de asta. Ci pentru ca m-am grabit si am gresit...cam foarte mult...
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Membrii staff-ului regretatei Chinte Winfrey incep sa se acuze intre ei. Cine a fost in stare sa ucida o somitate a televiziunii? Daca intr-adevar a fost otravita, cine a fost atat de siret incat sa strecoare o otraveasca si cum?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albino cam repede sari tu sa bagi mana in foc pentru soru-ta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De unde stii tu sigur ca nu e?
Iote ca io chiar o banuiesc. Pe ea si pe scorpirescu nostru, ca am jucat cu ea mafiot si cam stiu cum joaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Uite asa, ajung iar la Invi, care era stilistul lui Chinte, si avea acces la tot in jurul ei! Cine stie ce substanta i-a pus in par?
EU raman pe Invi. Angel, am eu o presimtire asa...Ca e inocent! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maaai, nu imi mai scoateti ochii ca stau si nu zic nimic... mai tre sa si lucru. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Din pate. of.
Pe mine Madutz nu ma convinge cu "scaparea" ei brusca si din greseala. Deci nope.. sa mai incerce. Angel.. cred ca ti-ar cam veni si tie randul sa fii mafiot. Invi.. tot ce se poate. De Rox nu prea cred ca ii mafioata.. n-am un motiv.. zic si eu. Rozy.. hmmm.. tot ce-i posibil sa fie. Albina... nu stiu.. o mai urmaresc un pic. Eu tre sa si plec imediat sa decorez o masina. deci votez Madutz. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu trebuie sa plec pentru ceva timp (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . O sa incerc sa intru sa va zic pe cine votez. Sper sa nu ma judecati in lipsa, ca mi-s cinstita si tura asta. Am gresit la inceput (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Revin cu votul.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi eu n-o sa ma bazez pe presimtirea ta cand o sa votez, ci o sa ma bazez pe a mea, ca a dat roade pana acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iote cum se scot suurorile intre ele frate. Si Rozy tura trecuta presimtea ca tu NUUUU esti mafioata, sigur, Lexie e clar, era convinsa. Deci nu tine justificarea asta.
Scorpi...deci clar aceeasi tactica o ai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca ma bazez acum pe ce stiu io despre cum joci ar rezulta ca una din persoanele de care ai zis ca e posibil sa fie mafioata, dar nu ai votat-o e chiar coechipiera ta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragi cetateni, mie dsoara Rozel imi pare a fi suspecta. Tocmai pentru c-a zis c-a trecut ea la calcule. Adica asta-mi spune ca se gandeste la o strategie.
Io am lipsit un pic acusica ca mi-a picat netu' si m-am pregatit pentru doctor. Dupa cum stiti, o sa lipsesc un pic, dar inainte de plec imi voi exprima votul, pentru a nu tine jocul in loc. Scorpi, tu cu ce te ocupi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Madutz e un pic bulversata si de aceea rog politistu' la noapte sa intrebe de ea pentru mai multa siguranta. LE: Am vazut cu ce se ocupa Scorpi...e si ea pe lista suspectilor. De data asta sunt un biet cetatean (imi place mai mult rolu' asta) si vreau sa ajut sa-i demascam pe cei care i-au venit de hac amicei mele Chinte. Si ce emisiuni palpitante mai facea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Chiar aseara a adus o fetita blonda cu ochi albastri ce canta divin si m-a dus cu gandul la Sara mea. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, va spun o chestie. Din punctul meu de vedere Angelu s-a dat in petec. habar n-am despre ce tactica de-a mea vorbeste pentru ca n-am avut nici una. Eram prima data mafiot, varza total si o tot intrebam pe ea daca ii bine sa fac asa sau asa.. si ea spunea daaa sau nuuu si o ascultam.
Mi-e foarte clar ca vrea sa va monteze impotriva mea. Cum vreti.. daca vreti o puteti asculta. Dar daca eu nu mor acuzata de voi azi sigur ma va matrasi ea la noapte. daca mor la noaptea sa fiti siguri: Angel e mafiot! Si acum cred ca vrea cu tot dinadinsul sa o scoata pe Madutz din ochii mei. Imi mentin votul. Si maine te voi vota pe tine Angel! na.. asa ca omoara-ma la noapte ... scorpirescu e un biet cetatean, nu e nici macar doctor sau politist.. deci asta e. Ma credeti bine, nu ma credeti ..o sa vedeti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 01:06 AM |
|