![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am trecut la calcule pt ca asa fac la fiecare joc,imi scriu pe toti pe o foaie si ma gandesc. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Nush ce e asa suspect la asta
Madut pare intr-adevar foarte zapacita,deci da de banuit. Si daca nu zice concret ca e politist si nu ne zice si de cine a aflat daca e ne/vinovat,atunci s-ar putea sa-mi concentrez atentia asupra ei. Pana atunci,instinctul imi zice Invi.Dar nu votez inca,caci vad ca nu se grabeste nimeni |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haidi bre, ca scrie in regulament ca nu am voie sa dau copy paste din conversatiile private, nu ma fa! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Dar pot sa caut in urma daca ma nervez si sa gasesc o postare asemanatoare de a ta de cand erai mafiot in care iar asa ai scris de toti cate ceva si ma suspectai si pe mine putin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) C'mon, hai ca iti amintesti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca vad ca nimeni nu indrazneste si eu sunt pe fuga, votez rapid Scorpi. Rog politistu' sa-si faca treaba si sa intreabe la noapte de persoanele suspecte, declarate mai sus (Rozy si Madutz).
V-am pupat! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez Invi, si sunt si eu curioasa in ceea ce o priveste pe Madut
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu o banuiesc dupa cum am mai declarat pe madutz, dar nu ma pot pronunta inca la un vot clar, astept sa vad ce mai iese la iveala (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) cateodata ma gandesc ca imi trebuie si mie intuitie feminina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez Scopri (si inca tot dau next next ca tembela sa ajung la pagina aia cu dovezile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mama lui de topic cu 1000 de pagini (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )
Rozy sunt f curioasa de ce refuzi sa asculti teoria mea si sa o votezi pe scopri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pentru ca sunteti in cardasie, of corz, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai bre invi , nici tu nu esti convins de teoria mea? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Eu sincer ma indoiesc ca Madutz e, ar fi prea trasa de par tactica, nu crezi?> Lexie pare prea blanda ca sa ucida cu sange rece si sa mai puna si pesti morti langa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pe de alta parte sunt multe persoane abia mutate in orasul nostru despre care nu stim mare lucru. Dr. wize sta cam mult plecata.. hm.... Fanny face multa galagie. Rozy ne-a dovedit ca trebuie sa fim foarte atenti cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angel cam tacuta fata de datile trecute. Sunt multe ipoteze ... Sa mergem la politie... trebuie sa ne spuna ceva. cat de cat Wize, ce tare esti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) EVIRKA!! Iote dovada, de cand eram eu si scopri mafioate. Ehh?? does it look familiar? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Back cu votul.
Votez Scorpi |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai ca nu inteleg? Vrei sa spui ca is in cardasie cu Madutz sau cum? Sau cuuna despre care am scris?... normal ca am scris pentru ca sa imi dau si eu cu parerea, ca apoi spuneti ca nu prea imi dau si tac si is suspecta brusc.
Da, recunosc ca am spus ca e bine sa-l banuiesc si pe partener ca sa nu dau de banuit. Si sustin chestia asta in continuare. dar nu inteleg ce legatura are cu posturile mele de acum? mai, nu va lasati indusi in eroare. Angel e mafiot! Mi-e foarte clar dupa cum a sarit in sus ca ea stie cum gandesc eu.. du-te, ma.. ma puteti sacrifica, nu aveti decat, dar mare atentie in continuare la Angel.. ca va face de numa! Devitez Madutz! Votez Angel! Sincer tre sa plec acum, dar as vrea sa il rog pe povestitor sa nu inchida votarea pana ma intorc ca vreau sa vad ce mai zice lumea. Daca voi avea majoritate de voturi vreau sa mi se dea posibilitatea sa imi tin pledoaria si sa va arat ca va inselati. Acum chiar plec. S-au speriat! Utati-le! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-e foarte clar! Sunt impreuna: Angel si Madutz! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine s-a speriat Scorpi?(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cand n-a mai zis nimeni nimic. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu rog politistul sa intrebe de mine, ca sa va demonstreze ca mi-s cinstita.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ptiuuu dar ce te atacasi...ca niciodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu te banuiesc ca ai fi in cardasie cu Madutz, o banuiesc si pe MAdutz, dar am zis ca e bine sa nu riscam sa ne linsam propriul doctor sau ceva, poate mai traieste politia si afla ceva de ea la noapte. Nu ti se pare mai logic asa?? Simplul fapt ca initial ai votat-o pe MAdutz e foarte suspect, ca daca ai fi vrut binele cetatenilor, nu riscai sa iti linsezi doctorul! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Inca nu sunt hotarata cu cine esti in cardasie, dar mie una mi-e clar ca esti cu musca pe caciula. Caine rau ce esti! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 01:26 AM |
|