![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
i-am scris lu madam mafioata scorpirescu pe mess sa vina sa ne zica ce are de zis, ca vad ca online este (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Io as vrea sa mai jucam o tura pana la 5 ca pe seara am nitica treaba vreo cateva ore, nu stiu exact cat. Daca oricum are majoritate de voturi scorpi si nu apare rapid eu zic ca putem continua. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, si eu zic la fel
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu inteleg Angel,de ce trebuie sa accept eu orice teorie a ta despre oricine? Stii ceva concret?Nu,doar mergi pe banuieli ca noi toti de altfel. Asta e stradania de a da pe cineva afara din joc? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine rozelu, mergi pe banuiala ta, lipsita de orice argument. Eu oricum nu cred ca mai apuc si runda a doua, dar daca o apuc fii sigura ca pe tine te votez. If not, am incredere in restul ca e destul de evident cum sta treaba (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca Scorpi s-a dat la fund (sa speram ca nu s-a sinucis de frica linsarii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), vom continua jocul:
Scorpirescu, bodyguard-ul Chintesentei a fost gasit vinovat de popor pentru linsarea minunatei, prea-admiratei, laudatei si raposatei vedete. Cu totii spera ca au luat decizia corecta si ca cei responsabili au platit si s-au invatat minte. Scorpirescu a fost astfel trimis la injectia letala si nimeni nu l-a plans. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:http://www.bodyguard-training.org/wp-content/uploads/2006/08/bodyguards-training.jpg) Peste Eladys Valley a coborat din nou noaptea apasatoare, rece si intunecata... ____________________________________________________________ Zorii s-au ivit in studiourile Univelady Pictures. Criminalistii, intorsi la fata locului pentru a preleva noi probe, au facut o descoperire macabra. Albinuta, asistenta de incredere a Chintesentei, zacea intr-o balta de sange cu venele taiate chiar in mijlocul platoului unde cu doar 24 de ore in urma s-a stins misterios si irevocabil muza ei. Voci din anturaj spun ca s-ar fi sinucis de durere, insa cei apropiati sustin ca nu ar fi facut niciodata asta pentru ca ea era cea care ar fi putut candida la locul de gazda a emisiunii Rise and Shine. Sa fi fost oare Albinuta omorata de o rivala a Chintei, pentru ca acesta si-a simtit locul amenintat? Sau poate a fost o crima pasionala? Nu stim cine va reusi sa rezolve acest caz din ce in ce mai intortocheat. Sa fie politia sau intuitia cetatenilor? (IMG:http://msp17.photobucket.com/albums/b54/Gillpop/stagelights.jpg) Reflectoarele se indreapta spre cei ramasi in viata din staff-ul Chintesentei: Invi, Roxana, Rozy, Angel, Madutz. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albinutza? Ciudat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Astept cu nerabdare declaratia de presa a surorii ei iubite Rozelul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nimeni din cei 5 useri anonimi nu are nimic de comentat vad ca (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Sunt socata. Angelu' tu ce-ai facut noaptea trecuta?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io nu mi-am facut planuri pe noapte trecuta, spuneam rugaciuni in caz de vreun atentat la viata mea ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar faptul ca nu am patit nimic e un motiv in plus sa cred ca rozelul e implicata, ca ar fi fost prea evident sa ma matrasheasca pe mine nu?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si tu zici ca Rozy si Scorpi ar fi cuplul de mafioti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciudat cum nu ai murit tu Angel peste noapte,si nici eu. Pt ca daca eu as fi murit,lumea ar fi banuit ca esti tu asasinul.
Eu zic ca pt ca am ramas atat de putini,sa se arate politistul(daca intr-adevar mai e) si sa ne ajute cu ancheta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 06:55 AM |
|