![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah Chinteeeeeeeeeee stiam euu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tu mai intors impotriva lui Teo damn it
Tare jocu. Bagam si runda 2? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
M-ar tenta sa fiu povestitor data viitoare, dar trebuie sa-mi dea Angel niste tips-uri.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...eu ma gandeam c-o sa ma ghiciti, avand in vedere ca eram singura (in afara de Angelu') care jucase Mafia si-n realitate. Dar noroc cu absentele mele indelungate, c-ati crezut ca nu-s preocupata de situatia jocului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Chinte, trebuie sa ne felicitam si noi ca l-am linsat din prima pe politist (Lexie) si apoi pe doctor. Avuseram nasu' fin. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru runda doi au prioritate daca vor sa fie povestitori cei care au castigat. Dar doar daca se angajeaza ca au inteles jocul si ce trebuie sa faca, ca vreau si io sa joc si atunci nu o sa pot da tipsuri in timpul jocului.
Si o sa pastram asta ca regula generala. Castigatorii au prioritate sa fie povestitori, iar in cazul in care ei nu vor atunci alegem dintre cine se mai ofera. Agree? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
De acord cu regula asta, doar ca de data asta nu pot sa ma bag...ca cine stie cand ajung la maternitate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si nu vreau sa va incurc.
Chinte, poate te bagi tu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Salvezi onoarea echipei, da? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca vrea chinte eu sunt de acord, ca imi pare ca a inteles cum sta treaba, insa daca nu are net decat pana la ora 5 ce ne facem?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
jucam dupa ora 5 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu si asa nu prea pot la lucru, citesc foarte foarte rapid tot si in diagonala in timpul zilei (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu acasa nu am loc la calculator (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) de olandez si Teo jr., asa ca prefer in timpul zilei(cat se poate)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si la mine e mai ok in timpul zilei, deci nu vad vreo piedica sa fie Chinte povestitor.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:12 AM |
|