![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu n-aveai cum sa mori ca tu esti o mafiaota mica, recunoaste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar vorba ta, sa vina Robocop sa puna aici ordine in oras! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai acelasi lucru zic si eu despre tine. Hai,care zicea ca e police? Madut parca,nu?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu mi-s police (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si n-am zis asta.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai atunci care era alibilul tau maretz madutzule? esti doctorul nu? hai sa o dam pe fatza, oricum pana acum vad ca nu ai murit si nici nu a atentat nimeni la tine in mod surprinzator (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a dat Lexie puteri magice, dar cred ca s-au prins si mafiotii de ele, si era prea simplu sa atenteze la sufletelul meu.
LE: Lipsesc 10-15 min. Ma duc home (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi cine e domle politist atunci? E deep down underground oare? Ca doara nu o fi picata iara Invi politist! (IMG:style_emoticons/default/swear[1].gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt in dubii. Cred ca Angel cu Invi sunt mafiotii,asta pt ca Angel vrea sa indrepte privirea tuturor spre o persoana,fara sa aiba vreo explicatie cum avea mereu.
Angel,daca nu esti mafioso,si ai oo,voteaza-l pe Invi (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Dar nu,ca acum incerci sa-l bagi pe Invi ca police |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
din pacate eu sunt un simplu cetatean de data asta. Scuze ca raspund mai greu dar am o raceala care ma tine departe de calc in unele perioade. Pe mine rozy ma acuza a treia oara "asa fara nici o explicatie", pot sa stiu si eu ce am facut sa merit aceasta favoare? :|
This post has been edited by invisible: Feb 5 2009, 04:42 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy tre sa faci mai mult de atat sa ma convingi sa nu te votez pe tine. Argumente sa te votez pe tine am, pe invi nu. Asta cu "daca ai cohones fa nustiuce" mergea ca sa ma intarate prin clasa a 2-a, acu nu prea mai tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Back (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu is cam derutata, dar Rozy nu-mi prea place. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 11:07 AM |
|