![]() ![]() |
| rozy |
Feb 5 2009, 04:54 PM
|
|
Musafir |
Asa si motivele sa ma votati pe mine ar fi care?
Ai aflat cu schema Angel? Ca pana acum ziceai cum crezi tu despre cutare ca nush ce e,si a intrebat si facut si a gandit nush cum. Acum nic. Invi,uite asa simt eu. Cum mi s-a pus pata si pe Lexie,fara sa fiu mafiot pus pe macel Sigur Angel,nu m-ai omorat noaptea,pt ca si-ar fi dat seama lumea ca ai legatura cu asta,asa ca ziua dai vina pe mine hodoronc tronc,ca sa scapi de mine pe "cai cinstite" This post has been edited by rozy: Feb 5 2009, 04:55 PM |
|
|
|
| angeldust |
Feb 5 2009, 04:57 PM
|
|
Musafir |
Pai Rozelu, cine i-a sarit repede in aparare lu scorpi cand am votat-o si m-a votat repede pe mine in schimb? Te-am intrebat atunci ce nu ti se pare ok din argumetele ce le-am adus pt scorpi, m-ai luat tare ca "cee??? de ce sa fac io cum zici tu?" deci practic nu mi-ai demontat nici un argument.
Si nu cred ca nu am zis nimic jocul asta sa fim seriosi, cred ca m-am agitat cel mai mult dintre toti, as usual si sunt singura care am venit cu ceva ipoteze concrete, nu am votat "pe instinct" . (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) eu ma pregatesc sa ma car acasa si apoi am ceva treaba. Daca doriti sa ma linsati in lipsa nu aveti decat, dar eu zic sa deschideti bine ochii, situatia e pretty obvious (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
| MadutZ15 |
Feb 5 2009, 05:01 PM
|
|
Musafir |
Eu am ajuns la o concluzie...ori Angel, ori Rozy e mafioata...Va contraziceti prea tare...Ca Lexie cu Albi jocul trecut.
|
|
|
|
| rozy |
Feb 5 2009, 05:02 PM
|
|
Musafir |
1. Nu i-am luat apararea lu Scorpi,doar am zis ca eu nu cred ca e ea,la fel cum si tu ai zis ca tu crezi ca e ea
2. Argumentul tau ca sa o votez pe Scorpi asta era,ca de ce nu ma iau dupa "teoria" ta.Te folosesti de faptul ca ai jucat bine atatea jocuri ca "the good guy",pt a influenta acum 3. Si tu te iei de mine asaaa de aiurea. A murit primu,hop "rozy da' tu ce zici?", a mai murit unu "da' tu rozy?" (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Deci te simti amenintata de mine. Si daca ma omorai noaptea,era prea evident. Asa ca te folosesti de "teoria" ta,care sa mor daca o vad scrisa undeva(desi si tu mergi tot pe "instinct"), ca sa influentezi lumea,sa creada ca tu ai dezlegat itzele!! |
|
|
|
| angeldust |
Feb 5 2009, 05:06 PM
|
|
Musafir |
pfffooooaa cedez psihic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teoria mea era ca scorpi a folosit una din tacticile de cand am fost si io mafioata cu ea, si am si exemplificat! Am cautat 30 de pagini mama masii pt asta! Dar tu citesti numa ce iti convine tie! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Gata am plecat, cetatenii sa faca ce cred ei de cuviinta! Damn, am uitat, in caz ca nu era destul de evident, votez Rozy |
|
|
|
| rozy |
Feb 5 2009, 05:15 PM
|
|
Musafir |
Si eu votez Angel,pt ca,repet,de fiecare data cand ai fost cetatean cinstit ai avut mult mai multe argumente,acum despre Scorpi ca "asa e metoda ei" despre mine...mai nimic.Deci... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Eu am sa plec la munca si intru dupa 9.Ma rog,probabil o sa fiu moarta pana atunci,ca vad ca doctorul nostru nu isi face prea bine treaba si nu-si salveaza decat propriul ass |
|
|
|
Feb 5 2009, 05:17 PM
|
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 |
rozy, nu ma votai pe mine pana mai adineauri? parerea mea e ca vrei sa votezi pe cineva, oricine, doar ca sa nu fii tu luata la ochi, mi se pare suspect lucrul asta. votez rozy
|
|
|
|
| rozy |
Feb 5 2009, 05:22 PM
|
|
Musafir |
Mda,banuielile se adeveresc. Pai nu mi-am schimbat parerea in legatura cu tine. Esti mafiot cu Angel. Asta e metoda,Angel se arunca cu capu inainte si da din gura cum face de obicei(numai ca de obicei o facea cu rost),iar tu mergi pe burta,in caz ca o prindem pe Angel,duci tu opera mai departe
|
|
|
|
| MadutZ15 |
Feb 5 2009, 05:24 PM
|
|
Musafir |
Poy in prima noapte nu aveam pe cine sa salvez, in a2a deja eram luata la ochi, si am zis ca o sa sara mafiotii pe mine. Noaptea asta nu stiu ce voi face.
|
|
|
|
| rozy |
Feb 5 2009, 05:28 PM
|
|
Musafir |
Mda,vom vedea ce zice si Roxana. Pana acum,Angel, voi doua erati capii anchetei,te bazai pe logica ei. Acum de ce oare nu ai mai "invocat-o"?
O sa ma pomeniti dupa ce se termina jocul (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 03:20 PM |
|
|