![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
intr-adevar, trebuie sa asteptam si parerea roxanei.
Referitor la acuzatia ta rozy, daca as folosi un cliseu din filme as zice "nice try" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) In continuare imi mentin parerea ca vrei sa abati atentia de la tine, si nu am alte argumente decat cele pe care le ai si tu.. "asa imi zice mie instinctul", daca asta e o dovada. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu voi vota dupa ce vine Roxana... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Chiar ii astept marturia.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Invi,tie nu-ti zice insinctul,iti zice Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care se pare ca e f ofuscata ca lumea nu se ia dom'le dupa mare ei teorie (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama ce s-au mai incins spiritele pe-aci.
Eu votez Rozy; dupa cum va spuneam chiar de la prima tura mi s-a parut suspecta. Nu stau in picioare argumentele ei. Pe mine Angelu' m-a convins ca-i cetatean onest. Nu cred ca s-ar lupta atat daca ar fi mafiot. Rationamentul lui Rozy peste noapte ma gandesc c-a fost urmatorul: o elimin pe Albi, ca daca i-as ataca pe Angelu' sau Invi as da de banuit. Din pacate, cred ca a noastra Chinte era politist si s-a dus din prima... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cetatenii se tot scuza si acuza. Capul cui va pica in aceasta seara? Vor reusi criminalistii sa-i demaste pe mafioti?
Din ultimele cercetari reiese ca Albinutei i-au fost taiate venele cu un ciob de la o sticla de whiskey gasita sparta in spatele decorurilor. Exista banuieli ca a fost vorba de o crima pasionala, influentata si de aburii de alcool. Din pacate, nici unul dintre membri staff-ului nu a fost testat cu etilotestul dupa comiterea crimei. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Rozy.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cei 5 ramasi in viata au decis: cu 4 voturi impotriva, Rozy paraseste marea scena a showbizz-ului si se indreapta spre ghilotina. Cetatenii sunt decisi ca s-a facut dreptate si asta le aduce liniste in suflete.
_________ To be continued __________ Bat palma, se felicita si ciocnesc o cupa de sampanie. (IMG:http://www.poshcravings.com/blogs/eliza/champagne_toast.jpg) Mafiotii, cunoscuti sub numele de Angel si Invi au reusit sa ucida tot staff-ul talentatei Chinte Winfrey si, nefiind prinsi de politistul sub acoperire Albinuta, fac planuri mari de viitor impreuna. Doctorul Madutz s-a gandit ca cel mai bine este sa devina congress-woman al Eladys Valley si si-a depus candidatura, intrucat a avut grija sa-si pazeasca pielea mereu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Roxana, Scorpi si Rozy au fost cetatenii cinstiti ce au picat, mai mult sau mai putin, in plasa mafiotilor care au cumparat Univelady Studios & Pictures si vor produce prima lor emisiune numita "Rise and Fall" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) THE END |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Stiam ca voi sunteti! De asta m-ati eliminat! Ca io o tineam pe invi! V-am bunghit tura asta, da ce sa-i faci? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bv Lexie (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) Angelu' & Invi bv si voua (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) Rozelu' saraca a fost singura care s-a prins la final, dar n-a fost prea convingatoare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Iar eu...joc jalnic ca doctor (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce mi-am mai luat-o si eu. Mi-a spalat Angelu' creieru'. Perversi fuserati! Si recunosc ca nu prea am avut timp de joc. Mea culpa!
Prea s-a agitat Angelu' si la un moment dat imi parea suspecta, dar cred ca era prea tarziu. Of Albi, de ce nu te-oi fi crezut? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 02:50 PM |
|