![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sorry (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum ar zice Trump "it's just business" asa zic si io "it was only a game" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nothing personal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sper sa nu mai pic mafiot ca sa mor daca imi place (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Tura asta vreau sa fiu povestitor. Cand am vazut ca m-a pus Lexie cu Invi am zis ca in mod cert nu vom avea nici o sansa ca toti or sa ne banuiasca si ca tre sa actionam pervers. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) albi s-a dat de gol ca e politist (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De cine ai intrebat albi pana cand te-am matrasit? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cica pana te-am...de parca a durat 5 zile.
Am intrebat de Rozy. Ca m.am gandit ca daca m-a pus pe mine gabor, o sa o puna pe sor-mea mafiot... Si urmatoarul era Invi! Am vrut sa ma dau de gol, in speranta ca se prinde si doctorul, sau daca ma ardeti, sa se prinda cineva ca aveam dreptate dar... |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma simt vinovata...ma duc sa citesc...te-ai dat de gol? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) chiar asa de oarba am fost? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oarecum. Am insistat pe nevinovatia lu' Rozy!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si pe mine puteti sa ma impuscati...ca zici c-am fost beata jocul asta. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi imi cer scuze...am fost foarte zapacita...Iar insistatul tau pe nevinovatia lui Rozy m-a facut sa cred ca sunteti mafioate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa imi trimiteti PM pt inscrierile la urmatorul joc. Poate ne strangem destui sa incepem in seara asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deja am 5 inscrisi : Roxana, Invi, Chinte, Madutz si new entry ..tananananam Kary Pink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, farte, ati sarit toti in capul lui scorpirescu. N-ati ascultat, cica prea ma aparam.
Angel, nu te-as fi banuit daca nu te legai de "tehnica mea". Acolo te-ai dat de gol rau de tot si eram sigura ca esti mafiot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tocmai de aia am spus ca sa ma astepte povestitorul pentru as fi vrut sa mai incerc sa-i conving. Acuma e joc, n-are sens sa ma agit. Dar sincer, cred ca ar fi trebuit sa ma asteptati cum am spus. Chiar mai aveam ce sa spun. Altfel nici nu insistam sa ma astepte povestitorul. tocmai pentru ca eram 100% sigura ca Angel e mafiot. As fi vrut sa scriu mai multe chiar pe loc, dar nu aveam nicicum timp. V-am spus, ma, ca va face rau de tot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daaar nuuuuu, nu ati vrut sa ascultati de scorpirescu. Rau ati facut . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Madutz, am o intrebare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca o banuiai pe albinuza si rozy de ce m-ai votat pe mine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ma inscriu si eu la jocul urmator daca mai sunt locuri. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poy...eu v-am zis ca plec putin...si cand am venit si am citit ce se mai intamplase, tu-mi pareai suspecta. La al2lea vot...am recitit ce-a zis Albi.
Am recunoscut, am fost FOARTE ametita jocul trecut (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca eram mafioata trebuia ca partenera mea sa fie Rozy sau Albi ca ele au fost singurele care nu au votat impotriva mea. Ar fi trebuit sa fie foarte clar pentru politie ca sunt nevinovat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si politia a tacuuuut. Rusine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu-i nimic.. lasa ca mai invata Albi. Asa eram si eu la inceput.. nu intelegeam nimic si nici nu stiam cum sa reactionez. Imi pare numai rau ca nu m-ati asteptat sa ma intorc cum am spus. Eu zic ca mai puteam schimba ceva. Eh. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 01:51 PM |
|